Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3696 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2014-05-01T18:00:05: 2014-05-10T17:28:08: 1

Brevkassespørgsmål

Hvorfor ignorere han mig?


Hejsa, og tak for din tid.

Jeg er en pige på 14 år, der har en masse problemer lige nu, og i søndags, skrev jeg med en dreng, som havde været i gennem noget af det samme som mig. Han sagde alle mulige søde ting til mig, og sagde jeg var for perfekt, smuk, og fantastik til at jeg fortjente det.. Ligenu er han på efterskole, men vi bor i samme by, og han sagde vi kunne finde ud af noget når han engang kom hjem igen. Generalt, lagde han bare op til en masse, og sagde han lå og slappede af, og der sagtens var plads til 2, hvis jeg gerne ville komme. Han var bare SÅ sød overfor mig. 

Her i går, stoppede han så lige pludselig med at svare, og snapper mig så sidst på aftnen, og siger at hans snapchat ikke havde virket hele dagen, og kaldte mig igen babe, osv. Og igen, så troede jeg bare alt var fint igen. MEN, i dag åbner han igen igen, bare mine snaps, og lader vær med at svare? Han skrev på facebook, mandag, at han var lidt dårlig til at svare, fordi der var så mange der skrev, men det kan da ikke være hele Danmark der skriver altså?! Også var det også på facebook de fleste skrev, og ikke på snapchat! Jeg forstår bare ikke hvorfor han ligger op til så meget, men så ignorere mig? Han ved udmærket godt, at jeg er blevet svigtet, af bla. min far, så hvorfor svigter han mig? Og ignorer mig, præcis som han ved min far gør? Det gør helt vildt ondt indeni, at vide han bare er ligeglad, og ikke svare, og at jeg går igennem det samme med en dreng, som jeg gjorde med min far, som jeg ikke har set over et halvt år.. Hvorfor er han sådan? :/
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-05-10T15:28:48 1
Rikke

Kære Maja

Jeg beklager meget at skrive det, men sådan er nogle mennesker. De vil vildt gerne den ene dag og gider ikke en den næste. Især mennesker man møder på nettet og i byen (når de er fulde), er ikke helt til at stole på. De kan være virkeligt søde, charmerende og betænksomme den aften, hvorefter de ikke er interesseret i en, den næste dag. Mit råd er at lade ham være. Hvis han virkeligt kan lide dig, vil han skrive igen. Prøv eventuelt bare at lade ham være i et par dage og ser hvad der sker. Det kan jo også være at han faktisk ikke har skrevet, fordi han har travlt. Ved at de mennesker der går på efterskole, tit og ofte har meget travlt.

Men lad ham være i et par dage og se hvad der sker. Håber virkeligt mit svar kunne hjælpe dig.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym