Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2014-05-04T20:13:24: 2014-05-16T17:35:44: 1

Brevkassespørgsmål

Alders forskel..


Hej Thelove.dk.. 

Jeg er ved at finde sammen med en fyr, som jeg utroligt godt kan lide og er blevet okay glad for.. Problemet er bare at han er 18 år gammel.. Jeg har før haft nogle stykker som maksimum var 17 år gammel og det syntes jeg alligevel liiige var gammelt nok. Men ham her er altså 18 og jeg kan godt mærke at jeg syntes det er lidt for gammelt. Det skal lige siges jeg kun er 15 også. Men jeg kan virkelig godt lide ham, så jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre. Er aldersforskellen for høj, eller er det meget normalt? Hvad vil mine forældre sige til det? Og er der ulemper ved at han er det ældre måske?

Sætter stor pris på hvis i kan besvare mit spørgsmål, da jeg virkelig tvivler på om det er en god idé..
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-05-09T17:22:46 1
Charlotte
Kære "xvj29bba", 

Jeg ved ikke om man kan sige om noget er normalt, når det kommer til forhold, altså der er jo 3 års forskel på jer, men på den anden side, er drenge i den alder også ofte en smule mere umodne en piger er, så dermed ser jeg det ikke som et stort problem nødvendigvis. Men hvis du selv føler at han er meget ældre end dig og at dette generer dig, synes jeg da klart du skal genoverveje om det er det her du vil, men på den anden side hvis du synes han er rigtig sød osv. kan jeg ikke se at aldersforskellen skulle være et problem. Det der kan være med fyre, måske især lidt ældrere fyre, er måske at de har nogle forventninger, til for eksempel sex. Men hvis du gør det klart overfor dig selv hvor dine grænser går og hvad du er klar til og er med på, er jeg sikker på at der nok skal gå. Nu ved jeg ikke hvordan dine forældre er, men det kan da godt være at der er nogle der ville synes det var en lidt stor aldersforskel, men på den anden side, så er tre år ikke en hel verden til forskel. Så jeg synes du skal gøre op med dig selv, hvordan du selv har det med det og om du kan se jer være sammen og være sikker på at du er klar over hvor dine grænser går :)
Så skal det nok gå:) Held og lykke med det!

Hilsen
Charlotteamalie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym