Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-05-12T16:56:31: 2014-05-24T21:37:50: 2

Brevkassespørgsmål

Kysset med en god ven, og nu er det akavet


Hej TheLove

Her i lørdags var jeg til en fest hvor jeg fik alt for meget at drikke. Det resulterede i, at jeg gik med mit "crush" udenfor, og vi begyndte at kysse. Jeg tror endda at jeg fik fremstammet at jeg vidst godt kan lide ham lidt - problemet er bare at vi faktisk går i klasse sammen og at jeg ved han slet ikke føler det samme for mig. Til hverdag er vi gode venner og vi pjatter altid rundt, men i mandag da vi kom op i skolen, snakkede vi overhovedet ikke sammen? Ville egentlig bare ønske at vi begge kunne glemme det og komme videre, men ved ikke hvordan jeg skal få det sagt uden at det bliver endnu mere akavet... Håber i har et godt råd?

Knus.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-05-17T14:46:33 1
Lotte

Hej Malene

Det lyder som en vild aften, du havde dig der. 
Du skriver, at du godt kan lide ham lidt, dvs. at det er som mere end venner? Hans reaktion skyldes måske, at han ikke ved hvordan han lige skal tackle den information, hvis han ikke har det på samme måde som dig. 
Et råd kunne være, at spørge ham om han har lyst til at mødes og snakke eller evt. trække ham væk fra klassen i en pause, hvor i lige kan få snakket ud. Når i normalt er gode venner, så ønsker han højst sandsynligt også, at i kan gå tilbage til at være det - der er bare en, der skal tage det første skridt.

Håber det var en lille hjælp :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte

2014-05-24T21:36:45 1
Rikke

Kære Malene

Det vil altid være lidt pinligt dagen efter en fest, hvor man har gjort noget dumt. Derfor syntes jeg bare at du skal lade det ligge og se om det ikke går over af sig selv. Hvis det ikke går over af sig selv, kan du snakke med ham. Men helt ærligt er jeg sikker på, at hvis du accepterer i kysset, gør han det også og derved bliver det ikke lige så unaturligt at snakke med hinanden. Så vær dig selv og lad vær at ligge for meget i jeres kys, så skal det nok gå.

Håber jeg kunne hjælpe, ellers er du velkommen til at skrive igen.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym