Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2014-05-12T21:18:38: 2014-05-24T21:16:58: 2

Brevkassespørgsmål

Skal jeg stole på ham?


Hej TheLove

Jeg mødte den her fyr i byen i torsdags. Jeg sad og snakkede med ham og hans ven hele natten. Han blev ved med at sige jeg var pæn og jeg kunne ikke stå for hans lækre brune øjne, og vi endte med at kysse. 

Han ansøgte mig på facebook og vi begyndte at skrive sammen der. Han blev ved med at skrive søde, smukke og dejlige til mig. Vi blev enige om at vi skulle ses igen og vi mødtes hos ham søndag. 

Han hentede mig ved bussen og det første han gjorde var at kysse mig. Vi lå og snakkede om dit og dat og på et tidspunkt spurgte han mig, hvor længe siden det var jeg sidst havde haft en kæreste, jeg svarede september og han fortalte han havde ikke haft en de sidste fire år.
Senere lå vi og kyssede og kælede lidt og vi endte med at have sex. Det var ikke noget nogen af os havde regnet med ville ske, men han var rigtig sød efterfølgende. Da vi skulle til at sove sagde han at han synes det var vildt han havde haft sex med mig uden at vide om jeg var på p-piller, men skulle det være gået galt ville han være der.
Han blev ved med at kysse mig forskellige steder, kinderne, hænderne/fingrene, halsen, overarmen osv. 

Jeg blev helt vild med ham da jeg mødte ham i byen, men det var ikke meningen der skulle ske noget, da jeg for det første er bange for at han er lige som alle de andre jeg har været sammen med som bare har udnyttet mig, de har brugt mig mens det var sjovt for dem og de fik noget ud af det, derefter er jeg blevet kasseret, det længste jeg er blevet holdt for nar var min ekskæreste der løj for mig i 4 måneder. For det andet skal jeg snart rejse til Thailand i et halvt år i forbindelse med min uddannelse og jeg ville ikke byde hverken ham eller mig selv at få følelser for nogen der er så langt væk, men nu er det i hvert fald sket for mig. Han sagde at det ville blive svært at undvære mig mens jeg er væk, men jeg er stadig i tvivl om om jeg virkelig kan stole på om han virkelig føler noget. Han skrev til mig over facebook, da jeg skrev at han var sød, at han altid ville være sød mod mig, men igen er jeg ikke sikker på jeg tør stole på ham. 

Jeg er rigtig bange for at vise folk at jeg kan lide dem da jeg ofte er blevet såret. Jeg ved godt at alle oplever hjertesorger, men det er ikke kun ekskærester der har såret mig, stort set alle de veninder jeg har haft igennem mit liv har droppet mig og der er aldrig nogen, hverken veninder eller ekskærester, der kan fortælle hvorfor de ikke gider mig mere, de bakker bare stille og roligt ud af mit liv. Jeg synes virkelig jeg prøver at være sød mod alle og gør hvad jeg kan for at hjælpe andre, jeg kan ikke se hvad jeg mere kan gøre? 

Tror i han her kan lide mig? Jeg har overvejet at skrive til ham at jeg er ked af det der er sket og at det aldrig skulle være sket. At jeg er begyndt at få følelser for ham men det har jeg ikke lyst til at få nu når jeg snart skal rejse. Og så skrive at jeg ikke kan tillade at han få følelser for mig når jeg nu bare rejser fra ham, men samtidig slå fast at det ikke har noget med ham at gøre og at jeg virkelig godt kan lide ham. Men på den anden side har jeg ikke lyst til at gøre det, for jeg er virkelig gået hen og blevet smask forelsket i ham. 

Skal jeg stole på det han siger og stole på han kan lide mig? Og så må vi tage min rejse som den kommer?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-05-18T19:54:38 1
Kamille
Hej "den usikre"

Det er forståeligt at du kan have problemer med at stole på folk efter en masse dårlige oplevelser, men det er meget vigtigt at huske på at alle folk er forskellige og at man bør give folk en chance indtil at de gør noget galt. Så vidt vi ved er han lige så interesseret i dig som du er i ham, og han har endu ikke gjordt noget for at misbruge din tillid. Det er selvfølgeligt problematisk at du står og skal ud at rejse nu når du har fået følelser for ham, men jeg ser ingen grund til at afbryde kontakten mellem jer fuldstændigt. Hvis du har det indtryk at han er interesseret i dig på trods af at du skal ud og rejse kan i måske bevare kontakten via facebook, telefonopkald, skype eller sms indtil du kommer hjem igen og se hvad der sker fremover. 

Held og lykke med det hele! 
-Kamille 
2014-05-22T21:24:54 1
Lotte
Hej usikre,

Efter alle de svigt du tidligere har været udsat for, kan jeg godt forstå, at du er mere påpasselig hver gang du møder et nyt menneske.
Det kan være svært at svare på, om ham her er til stole på, det tror jeg bedst, du selv kan fornemme. Umiddelbart ud fra hvad du skriver virker han som en sød fyr, der vil dig det bedste. Jeg synes nu ikke, at du bør skrive, at du fortryder det skete, når du rent faktisk ikke gør det. Derimod ville det være en god idé at få en fornemmelse af hvad han føler for dig, om det kan lade sig gøre med et langdistanceforhold i den tid du er væk - eller om du/han synes det er for svært.

Et halvt år er dog lang tid at være væk i starten af et forhold, derfor bør du overveje med dig selv om han er det værd. I kan altid se, hvordan det står til når du kommer hjem fra Thailand - og om du stadig har de samme følelser for ham. Viser det sig, at i begge er helt skudt i hinanden nu, så synes jeg bare, at du skal tage rejsen som den kommer, og så må i se hvor i ender henne.

Håber dette hjalp en smule :-) Du må have en god tur til Thailand!

Kærlige hilsner fra
Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym