Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2014-05-23T16:24:52: 2014-05-31T16:19:18: 2

Brevkassespørgsmål

Han har en kæreste


Hej.
Der er denne her dreng fra min klasse, som jeg er blevet lidt vild med. Vi flirter, "driller" hinanden, skriver sammen og har det bare rigtigt godt sammen. Vi er rigtig gode venner. Mange fra klasserne siger, at vi er kærester, og de spørger også ind til hvorfor vi ikke bare bliver det. Lige siden de små klasser har han haft et crush på mig, men det har været sådan on/off. Før hen har jeg ikke synes, at vi er mere end bare venner, men her på det sidste er jeg virkelig blevet i tvivl om der er noget mellem os. For det virker rigtig meget sådan. Mange folk siger, at han har et crush på mig, og at han ville gøre meget for mig. Vi taler altid sammen, og kommer til hinanden hvis der er noget. I frikvarterene er vi også tit sammen. Som sagt bliver vi tit spurgt ind til, hvorfor vi ikke bare bliver kærester, og folk kommer tit med kommentarere som "turtelduer", "bliv dog kærester", "love is in the air", osv. MEN, der er så bare et problem.. Han har en kæreste, som han snart har været sammen med i tre uger. Det er jo ikke så lang tid, men alligevel. Jeg er glad på hans vegne, men det gør mig også lidt ked af det. Det virker som om, at han virkelig godt kan lide hans kæreste. Men det er også bare så mærkeligt, når vi flirter så meget. Det virker også bare som om, at han kan lide mig. Jeg vil jo ikke ødelægge hans forhold, men det er bare så svært at holde mine følelser tilbage.. Jeg håber virkelig, at i vil hjælpe mig.
På forhånd, tak!
Hilsen Carla.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-05-24T22:05:03 1
Kamille
Hej Carla 
Det kan være svært at skjule hvordan man har det over for nogen som man er tætte med, specielt når man skal se dem hver dag som dig. På trods af at i har et meget tæt venskab (måske oven i købet lidt mere end det), er det dog rigtigt vigtigt at du prøver at holde dig på afstand fra hans forhold med hans nye kæreste, uanset hvor meget kemi der til tider er mellem jer. Kun tiden vil vise om i bør blive mere end venner senere hen, men du har garanteret ikke lyst til at være en person der er med til at ødelægge et forhold. Vent med at udforske om der kunne være mere end et venskab til at han ikke er i et forhold, og prøv at fortsætte som "bare" venner indtil den dag kommer :) 
-Kamille 
2014-05-31T16:12:38 1
Rikke

Kære Carla

Jeg syntes du skal vænne dig til tanken, om at i bare er venner. Jeg tror ikke din ven har følelser for dig, på nuværende tidspunkt. I er bare gode venner i hans øjne. Jeg skriver dette fordi du selv skrive: at han har en kæreste som han holder meget af. Derfor tror jeg, han ser dig som en ven. Jeg syntes du skal ligge dine følelser for ham væk. Jeg ved det bliver utroligt svært, men jeg syntes ikke du skal ødelægge hans forhold, til den anden pige. Så prøv at se om i ikke bare kan være venner, for det ville være det bedste.

Jeg håber du kunne bruge mit svar ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

Kærlig hilsen Rikke 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym