Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3490 spørgsmål og givet 6016 svar de sidste 12 år
2014-05-29T22:32:24: 2014-06-02T00:27:42: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?


Hej TheLove

Jeg skrev til jer for noget tid siden for hjælp, men nu har jeg endnu en gang brug for et af jeres råd. 

Sidst spurgte jeg ind til den her fyr jeg har mødt og hvad jeg skulle gøre nu hvor jeg står og snart skal ud og rejse. Jeg spurgte også ind til om jeg skulle vælge at stole på ham, da jeg synes jeg rigtig tit er blevet såret af folk jeg har valgt at stole på, og jeg fik nogle rigtig gode svar fra jer. Jeg valgte at jeg ville stole på ham og tage tingene som de kommer, men i dag, da vi igen var sammen, var der et eller andet der fik mig til at tjekke hans telefon og SMS beskeder, jeg er ikke stolt af det, men på en eller anden måde er jeg glad for jeg gjorde det. Jeg fandt nogle beskeder mellem ham og en anden pige, hvor han skrev til hende at han gerne ville finde sammen med hende, men hun ville bare være venner. Han skrev til hende at han ikke havde brug for endnu en ven, men hende pigen havde en anden fyr hun godt kunne lide, jeg fandt ikke ud af om hun var sammen med ham eller om hun ville se om det kunne blive til noget. Dette har han skrevet med hende om, men vi har set hinanden. Han skriver også rigtig meget med andre piger over facebook, læste lige nu, mens han skrev til en, at han skrev: "men jeg viste jo ikke du har en kæreste". 

Mit problem er nu at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. På den ene side har jeg lyst til at konfrontere ham med det, men på den anden vil jeg heller ikke at han ved jeg har tjekket hans telefon. Jeg har lyst til at droppe al kontakt til ham, men jeg er også helt skudt i ham. Men jeg gider bare heller ikke blive holdt for nar mere, og jeg gider ikke være hans 3. 4. eller 42. valg. Vi har kun kendt hinanden i tre uger, men vi ses rigtig tit og har sovet sammen hver gang, vi har haft sex to gange, dog var dette de første to gange vi sås og vi har ikke gjort det de sidste to uger, han bliver dog ved med at kysse min arm, røre ved mit lår osv. I starten blev han ved med at kalde mig smukke og søde, men det synes jeg ikke rigtig han gør mere. 

Hvad ville I gøre i mit sted?
På forhånd tak for jeres hjælp.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-06-01T08:30:27 1
Charlotte
Kære "usikre", 

Jeg er nok desværre nødt til at være bussemanden her og sige at oprigtigt tror det bedste for dig ville være at gå fra ham. Jeg kan sagtens forstå at du er helt skudt i ham, og det derfor ikke bare er så let at gå fra ham. Men at han har skrevet sådan som du har læst han har gjort til andre piger, er virkelig ikke okay og det tror jeg desværre viser at han måske desværre ikke føler det samme for dig som du gør for ham, når han skriver til andre piger at han gerne vil finde sammen med dem. Fordi bliver du ved ham, er du nemlig hans 3, 4 eller 42 valg, hvad så når han skriver med en pige, som ikke har en kæreste og gerne vil ham, så er det nok desværre dig han dropper. Det lyder ikke til at du kan stole på ham og selvom det er virkelig hårdt, ville jeg gå fra ham, hvis jeg var i dit sted. Du har fortjent en der vil have dig som hans 1 valg og ikke hvis han ikke kan få andet. Om du skal konfrontere ham, hvis du har mod på det, synes jeg godt du kan, altså ja det var forkert at læse hans beskeder, men på den anden side, ellers havde du heller ikke set, hvad det er han skriver til folk, så jeg synes egentlig det er ok. Men har du mod på det, synes jeg godt du kan gøre det, men synes heller ikke at det er nødvendigt, for jeg kan ikke se helt hvad du får ud af det, fordi måske vil han bare prøve og benægte eller sige at det kun er dig han vil have og det er måske mest bare fordi han ikke vil miste sin 'backup' (undskyld det lidt hårde sprog). Så eller synes jeg godt du bare kan sige til ham, at du ikke føler det går mere og så prøve at droppe alt kontakten og finde en anden fyr, der har fortjent din tid, for desværre har ham du er sammen med nu, ikke fortjent den. :(

Rigtigt meget held og lykke med det hele 

Hilsen 
Charlotte Amalie 
2014-06-01T20:57:09 1
Michala
Hej Usikre, 

Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig!

Som du selv skriver, er det rigtig dårlig stil at tjekke hans beskeder. Derfor synes jeg heller ikke, du skal begynde at konfrontere ham med det, for det bliver noget værre rod, når du skal til at forklare ham, hvordan du ved, at han skriver med andre piger.

Jeg forstår virkelig godt, du bliver ked af det, når han skriver flirtende med andre piger, og jeg synes ærlig talt, du skal droppe ham. Jeg ved godt, det er rigtig svært, når du er vild med ham, men du bliver nødt til at holde fast i tanken om, at du ikke har lyst til at være hans andet valg (eller 42. valg for den sags skyld). Det lyder virkelig som om, han spiller på mange heste, og det lyder ikke umiddelbart som om, han vil noget seriøst med jeres forhold.

Jeg vil derfor råde dig til at stoppe med at se ham. Når I ikke har kendt hinanden længere tid, end I har, behøver der ikke være noget drama. Du kan blot lade det glide langsomt ud, stoppe med at svare på beskeder osv.

Jeg ved, det er svært, men jeg tror, det er den bedste løsning, hvis ikke du vil risikere at blive rigtig ked af det og skuffet senere hen.

Mange hilsner herfra
/ Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Forelsket i min bedste venindes kæreste...

Hejsa. For 2 måneder siden startede jeg på efterskole. Jeg har fået en rigtig god veninde, som je...

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

2 fyre

Hej Jeg har seriøst brug for et råd, jeg kender de her 2 drenge, som begge to gerne vil have ...

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym