Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2014-05-30T20:18:02: 2014-06-02T19:41:26: 2

Brevkassespørgsmål

Kan han lide mig, og kan jeg overhovedet lide ham? HJÆLP.


Hej The Love.

Der går denne her dreng i min klasse, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af om jeg kan lide ham, og om han kan lide mig. Han startede i vores klasse i sjette, og før han kom ind skrev vi lidt. Han havde en kæreste på det tidspunkt, men sendte mig alligevel en dag et hjerte, hvor jeg valgte ikke at sende et tilbage. Vi har det rigtig godt sammen i skolen, og snakker altid sammen. Han tager altid pigernes telefon, men alligevel synes jeg han tager min lidt oftere. Han skal altid irritere mig, og vi er altid flabede overfor hinanden, og skændes for sjov. Mine veninde siger vi skændes som et gammelt ægtepar. Vi har sat ved siden af hinanden, og jeg synes vi kom meget tættere ind på hinanden der. Nu sidder jeg lige bag ham i skolen, og han snakker næsten altid til mig. Noglegange siger han sådan "Du har nogle pæne øjne ..." Til min sidemakker, også kigger han over på mig, gør han det for at gøre mig jaloux? Vi arbejder også i 2 og 2 i dansk, og ham og hans gruppe, kan ikke altid finde deres opgave bog, så han tager altid min. Han prøvede feks. at læse i den på hovedet, hvor jeg så for sjov dækkede over tekster, og så tog han fat i min arm og holdte ved den, betyder det noget?

Min veninde som ikke går i min klasse er helt overbevist om at han har et crush på mig, og skrev derfor tl ham om han havde. Han svarede tilbage "Ja for satan" og sagde alt muligt sødt, men han var fuld. Jeg skrev så til ham dagen efter hvad der lige skete (derfor ved jeg han var fuld) Og der skrev han "ohhh pis". Min venindes kæreste går i min klasse, og han tror også han er helt væk i mig. Min anden veninde fra klassen, har også før sagt hun tror han er vild med mig.

Jeg kunne aldrig drømme om at spørge ham, vi har det så godt og jeg vil ikke ødelægge noget.. Desuden ville han sikkert bare skrive ja forsjovt. Jeg benægter altid når folk siger han er vild med mig, fordi jeg ikke selv kan finde ud af om jeg er vild med ham, eller om vi bare er venner? Jeg er virkelig i tvivl. Jeg vil bare så gerne vide om han kan lide mig.. Tror i det?

Hilsen den alt for forvirrede pige.. :)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-06-01T21:03:50 1
Michala
Hej du,

Det lyder da helt bestemt, som om I har det rigtig godt sammen, og at han kan lide dig. Om han kan lide dig som ven, eller om han har et crush på dig, er svært at afgøre, men jeg kunne da godt forestille mig, at han synes, du er lidt ekstra sød. Og det lyder da helt bestemt også til, at du er lidt vild med ham. Ellers ville det vel heller ikke betyde så meget for dig, om han er glad for dig?

Jeg synes, du skal fortsætte med at snakke, skrive og pjatte med ham, som du gør det nu. Og så må du se, hvordan det udvikler sig. Måske kan din veninde desuden få sin kæreste til at spørge ham, om han er glad for dig.
Hvis du tør, kan du jo også prøve at spørge ham, om han har lyst til at ses en dag uden for skolen. 

Masser af sommerhilsner herfra
/ Michala
2014-06-02T11:15:56 1
Lotte
Hej forvirrede,

Det lyder til, at i har et rigtig godt forhold til hinanden. Umiddelbart ud fra hvad du skriver, så virker det til, at der er mange, der har den opfattelse, at han er vild med dig. Hvis du føler, at han gør mere ud af at imponere dig end de andre piger, så er der måske noget om snakken. Det er dog svært at sige med sikkerhed, hvor meget han ligger i disse berøringer og drillerier. Det kan være, at du ønsker, at det faktisk betyder mere end bare venner fra hans side og at du rent faktisk også er vild med ham, men måske nærmere er bange for, at han ikke er vild med dig, selvom alle siger det. Jeg kan godt forstå, at du kan være bange for at ødelægge noget, men jeg tror du må gøre op med dig selv, om du vil løbe risikoen, der dog også kan betyde, at i måske bliver mere end venner. Det vigtigste er dog, at du finder ud af med dig selv om du er vild med ham, og om du også ønsker der skal være mere.

Jeg håber du finder ud af det :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym