Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-06-02T18:41:45: 2014-06-03T21:16:52: 2

Brevkassespørgsmål

Skal jeg fortælle ham det?


Hej

Jeg har gået i klasse med den samme fyr i 8 år, og for et stykke tid siden, gik det op for mig, at jeg elsker ham. Vi har altid haft et slags "had/kærlighed" forhold til hinanden. Jeg har været forelsket i ham mange gange før i tiden, men jeg tror aldrig han har tænkt på mig som andet end en ven. Det værste ved det hele er, at selvom jeg har prøvet at undgå ham, er det aldrig lykkedes, fordi vi går i klasse sammen og går til musik sammen i fritiden.

Nu er det snart sommerferie, og jeg skal starte på efterskole efter ferien. Derfor tænker jeg på at fortælle ham det, også selvom jeg ved, at han nok ikke har det på aamme måde. Jeg har bare brug for at komme ud med det og starte på en frisk. Lyder det som en god idé?

Jeg er lidt bange for, at han ikke kan håndtere det, men jeg har virkelig brug for at få det ud ad hovedet. Er det forståeligt?

Jeg håber I kan hjælpe mig...er lidt på bar bund.

Tak på forhånd! ;-)
Hilsen den ubeslutsomme
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-06-03T09:30:12 1
Birgitte
Hej Emma

Det altid godt at få følelserne ud, da man kan komme til at fortryde hvis man ikke gør det. Man ved jo aldrig om han føler det samme, og hvis du tør at fortælle ham det og virkelig gerne vil, synes jeg du skal gøre det. 

Jeg vil mene at du skal følge dit hjerte, men som du ved kan der både ske noget godt og dårligt ud af det. Men sådan er det altid når man tager chancen at fortælle en sine følelser, men det ikke undergangen for en hvis han ikke føler det samme. Så ved man hvor ens forhold er - om det venner eller kærester - og dermed håndtere det derfra. 
Håber at kunne hjælpe dig, lidt på vej :)

Knus
Birgitte
2014-06-03T13:39:56 1
Mariane
Hej Emma, 

Jeg synes, det lyder som en god idé at fortælle ham det, fordi du selv føler for at få det ud af verden, så jeg synes, du skal gøre det, så du kan komme videre og få en anden i tankerne, hvis det ikke viser sig, at han har det på samme måde.

Hav det godt :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym