Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2014-06-10T15:10:31: 2014-06-11T19:31:31: 2

Brevkassespørgsmål

Grab ikke min chancen - hvad gør jeg?


Kære rådgiver

Jeg sidder med et dilemma. Det er ikke et stort problem, men det trykker og jeg har brug for en afklaring.

For nogle dage siden var jeg og nogle gamle bekendte i byen. En af min bekendte mødte nogle kammerater, som vi var meget sammen med i løbet af byturen. Den ene af fyrene var tiltrækkende - rar, velformuleret og interessant, men ham og jeg fik kun udvekslet få ord. Jeg var taget i byen for at hygge mig med mine venner og bekendte, så derfor koncentrerede jeg mig om det.

Jeg grab ikke chancen for at lære ham bedre at kende, hvilket jeg fortryder absurd meget, for han fangede min opmærksomhed. Der var så mange gode egenskaber hos ham.

Min fornuft siger, at jeg bare skal lade det ligge, for jeg grab ikke chancen, da den var lige foran mig, men når jeg hele tiden har ham i mine tanker, så må der da være noget, som jeg kan gøre. Det skal siges, at jeg ikke har nogen kontaktoplysninger på ham, men jeg ved, at han kommer og optræder i en lokal forretning om nogle dage…

Derfor er mine spørgsmål således; skal jeg kontakte ham eller ligge det bag mig? Hvis jeg skal kontakte ham, hvordan skal jeg så bære mig ad med det?


Mange hilsner herfra
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-06-10T20:39:55 1
Josefine
Hej Ida :)

Kontakt ham! Eftersom du sagtens kan finde ham enten ved at dukke op, hvor han skal optræde eller ved at få hans nummer gennem din bekendte eller din bekendtes kammerater, så er chancen der stadig og den synes jeg klart du skal gribe!

Hvis du tør, så tag hen hvor han skal optræde og få fat på ham når han er færdig og spørg om han evt. har lyst til at lave noget en dag. Jeg er ikke så modig, så jeg ville nok stalke ham til jeg fik fat på et nummer eller en facebook.

Du mister ikke noget ved at gøre det, og i værste fald siger han nej og så kan du bare være glad for at du i det mindste prøvede. Min erfaring er at uanset hvor slemt nederlaget er, så er det, ikke at give noget en chance, meget værre. For så vil man altid undre sig over hvordan det ellers kunne være endt..

Så gør det! Jeg synes det er vildt sejt!

Knus, Josefine


2014-06-11T10:55:15 1
Lotte
Hej Ida,

Det er ikke hver dag, at man får disse tanker om en fyr. Jeg synes, at det er virkelig fedt, at du koncentrerede dig om de mennesker du var af sted med den aften. Det udelukker dog ikke, at det er for sent at kontakte ham nu. Det bedste ville være at kontakte ham, da der er ikke andre måder at finde ud af om der er mere i det og om det evt. kan blive til mere. På denne måde ser du om, du behøver at bruge mere tid på ham eller om du bare skal videre i livet.

Det er måske lidt overvældende at møde op til den optræden og så snakke med ham, men hvis du er frisk på, så synes jeg da, at du skal springe ud i det. Ellers kan du jo tage kontakt til din bekendte, der kender ham, det må da være muligt at få enten mobilnummer eller et navn, så du evt. kan finde ham på facebook og på denne måde komme i kontakt med ham.

Held og lykke med det, jeg håber det lykkes for dig :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym