Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3227 spørgsmål og givet 5587 svar de sidste 11 år
2014-06-12T11:46:12: 2014-06-18T21:17:27: 1

Brevkassespørgsmål

Han opfatter mig som søster


Kære brevkasse,

Jeg er totalt forelsket i en rigtig god ven jeg taler med hver dag og vi har det godt sammen. Problemet er bare at han opfatter mig som en søster, altså ikke som kæreste som jeg opfatter ham. Hvordan kan jeg gøre et indtryk der viser ham at jeg vil mere en bare være hans søster??

Jeg håber i vil svare mig......
Tak på forhånd
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-06-12T23:25:37 1
Josefine
Hej Ensey

Jeg synes du skal gå forsigtigt til det, for ikke at risikere at miste ham som ven, hvis nu han ikke gengælder dine følelser. Men jeg synes det er sejt du tør tage skridtet videre og se om der kan være noget mellem jer. Du kunne helt enkelt fortælle ham at du synes at han er sød, på en anden måde end venne-måden. Ellers kunne du være lidt mere kærlig end du plejer, ved at sende hjerter på sms eller give ham nogle søde blikke :) Når nu du som sagt har et indtryk af at han opfatter dig som søster skal du også være forberedt på at han ikke har det som du. Men måske har han det sådan fordi han aldrig har haft mulighed for andet. Så prøv dig frem! 

Held og lykke!

Knus og kram, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym