Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3754 spørgsmål og givet 6366 svar de sidste 13 år
2014-06-13T15:01:03: 2014-06-15T11:46:19: 2

Brevkassespørgsmål

Et godt indtryk.


Hej the love.

Jeg er en pige der starter i niende efter sommerferien, og jeg vil rigtigt godt komme tilbage og gøre et godt indtryk på denne her dreng jeg kan lide. Mange siger han kan lide mig, men jeg synes ikke selv jeg er noget i forhold til hans bedsteveninde, og jeg er bange for at han kan lide hende mere end mig. Jeg er rigtig vild med ham, men ved jo ikke om han kan lide mig.

Jeg vil gerne komme tilbage og drengene og mit "crush" tænker wow! Men hvordan kan jeg gøre det? Jeg har ikke lyst til at bruge makeup.. Kan jeg gøre noget specielt for at han tænker jeg ser meget bedre ud end i ottende? Gode råd modtages med kyshånd!

Hilsen mig.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-06-14T00:19:42 1
Josefine
Hej Maja!

Jeg synes det er vigtigt at du er dig selv, og hvis ikke du har lyst til at bruge makeup skal du ikke gøre det. Hvis det passer at han kan lide dig, kan han jo lide dig som du er, og så synes jeg ikke du behøver gøre noget særligt ud af dig selv, for du er jo skøn som du er!

I stedet kunne du jo smile lidt mere til ham eller fortælle ham hvad du synes om ham, så han ved det :)

Kram, Josefine
2014-06-14T22:37:21 1
Birgitte
Hej Maja

Det dejligt at du er forelsket, så håber at jeg kan give dig lidt tips til at få ham til at sige "wow" eller bare kigge meget på dig når du kommer tilbage :)

Efter du ikke vil bruge makeup, så kan du tage til frisøren og få gjort noget ved dit hår. Få en ny frisure eller også få det farvet, ikke bare få spidserne klippet af for det opdager fyrene ikke altid. Men her i sommer kan du også tage på stranden og få en sund glød, du skal huse solcreme, men hvis du har det smukke brune hud, vil det virkelig kunne ændre dit look. 
Du kan også overveje din tøj stil, men hvis du er glad for din tøj stil så ikke ændre på det. Din tøj stil er det der viser hvem du er, og hvis du ikke er glad for det tøj du går i har du dermed heller ikke selvtillid og det vil folk kunne se.
Derudover som sagt, skal du også få mere selvtillid. Du skal ikke føle andre piger er bedre end dig, han kan godt se dig som bedre end sin bedste veninde, selvom du ikke synes. Hvis du kan opnå selvtillid, så vil fyrene kunne se det. Jeg har selv haft problemer med selvtillid, hvor jeg ændrede tøj stil, hårfarve og blev brun en sommer, og der skete virkelig en ændring, samt jeg fik en skøn kæreste.

Så bare få selvtillid! :)

Knus
Birgitte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym