Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2014-06-15T16:01:59: 2014-06-16T09:02:37: 2

Brevkassespørgsmål

All in?


Kære brevkasse
Jeg har lige fra jeg startede på efterskole, været meget tæt med en dreng, men da han i starten af året var optaget, har vores forhold altid været venner, uden det mindste flirteri. Da han sluttede det med pigen lidt før jul, blev vi endnu tættere. Vi kan gør alt sammen, og jeg føler mig så afslappet omkring ham.
Mit problem er selvfølgelig at jeg går hen og bliver smask forelsket i ham. Men jeg ændrer ikke på den måde jeg er overfor ham, da jeg er 100 % mig selv omkring ham i forvejen.
Nu er der sølle 2 uger tilbage af skoleåret, og vi har allerede lagt en masse planer for sommerferien om at mødes, og da vi bor to en halv time fra hinanden, idebærer det altså overnatninger.
Nu står jeg så med det spørgsmål til mig selv, om jeg skal tage chancen og vise ham hvad jeg egentligt render rundt og føler, og risikere at det ikke er gengældt, og at vores venskab bliver rimeligt akavet, og vores planer nok bliver aflyst. Eller om jeg bare skal nyde de sidste to uger med ham, og glæde mig til at se ham i sommerferien, og vide efterfølgende, at jeg aldrig tog chancen med ham.
Hvad synes i?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-06-15T20:41:31 1
Josefine
Hej Mathilde :)

Du skal gøre det du har lyst til og det som du ikke bliver ked af at have gjort. Du kan selvfølgelig ikke vide om det ender dårligt hvis du tager chancen, men hvad ville du blive mest ærgerlig over? At du tog chancen og potentielt kunne miste en god ven, eller at du aldrig sagde noget og aldrig fik at vide hvad der kunne være sket mellem jer? 

Jeg er altid fortaler for at springe ud i det og tage chancen, for følelsen af at ikke tage chancen er bare super irriterende. Ja det kan ende galt, men det kan også blive bedre. Med det sagt så er der ingen rigtig eller forkert løsning, du må bare mærke efter hvad der er rigtigt for dig, og lytte til dit hjerte.

Held og lykke :)

Kram, Josefine
2014-06-15T22:30:47 1
Birgitte
Hej Mathilde

Synes du skal tage chancen, da det er en ubehageligt at have tankerne omkring hvis man havde fortalt det, og det havde gået godt. Du skal ikke være bekymret omkring det kan blive akavet, du kan fortælle ham omkring dine følelser, og at du bange for at miste ham pga. du fortalte det. Så kan i finde frem til en løsning. Bare fortæl du har små følelser for ham, og at du gerne vil vide om han også har, eller om du skal få rystet følelserne du har for ham væk. 
Tag chancen Mathilde, det bedre end at forsøge at skjule det, da de ikke bare vil forsvinde hvis du ikke har fået at vide om han også har følelser for dig på den måde eller ej. Så for din egen skyld, synes jeg du skal få snakket med ham :)

Knus
Birgitte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym