Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3490 spørgsmål og givet 6016 svar de sidste 12 år
2014-06-24T11:04:26: 2014-06-28T21:47:30: 2

Brevkassespørgsmål

Blive eller droppe ham?


Hej TheLove

Jeg har mødt den her fyr og jeg er virkelig vild med ham, men alt siger mig at jeg brude holde mig langt væk fra ham. 

Jeg har kendt ham i 1 1/2 måned og når vi er sammen, hvilket stort set er hver dag, har vi det som regel altid rigtig sjovt. Problemet er bare at han har løjet for mig om at tage stoffer og indrømmede først da jeg sagde jeg så han tog det og så har jeg taget ham i at skrive til andre piger privat at de ser godt god, spurgt hvor de bor osv. Han har en depression som følge af hans mors død for ca. 5 år siden. Han drikker rigtig meget og det er som om han ikke kan gøre noget eller have det sjovt uden der skal være øl indblandet. Han er i stor gæld, så det er ofte mig der skal give aftensmad osv, det vil jeg selvfølgelig også gerne, men jeg er selv på SU og det er også altid mig der skal bruge penge på transport hjem til ham. Jeg står selv i at skulle til udlandet for at arbejde i et halvt år og har selv rigtig mange udgifter i den forbindelse, så det kan godt være svært at få det til at hænge sammen.

Alt dette har gjort at jeg har rigtig svært ved, hvad jeg skal gøre og hvad jeg føler for ham. På den ene side er jeg, som skrevet, virkelig vild med ham, men på den anden er jeg rigtig træt af ham og har lyst til at droppe ham. Jeg kan ikke finde ud af hvad jeg skal gøre og tænker lidt at der jo kun er en måned til jeg rejser og jeg ligeså godt kan have det sjovt inden jeg tager afsted, men igen kan jeg ikke finde ud af hvor sjovt jeg altid synes det her er. Jeg går nok lidt og håber på at han har fået styr på det hele til jeg kommer hjem og så kan vi mødes igen og det kan blive os to, men jeg ved jo godt at chancen er stort set lig nul. 

Jeg går også og kan ikke finde ud af om jeg skal kontakte ham. Jeg var hjemme hos ham i torsdags, hvor jeg tog ham i at skrive til en anden og jeg blev rigtig ked af det og blev meget stille. Han spørger hvad der er galt og jeg svarer ingen ting, ved godt det var dumt og jeg bare skulle have sagt det som det var, men jeg viste ikke lige hvordan jeg skulle få det sagt. Han siger at han kan se der er noget og at det har noget at gøre med ham, men igen benægter jeg. Der går nogle timer og jeg skal hjem, inden jeg smutter kysser han mig og han siger vi ses, jeg har bare ikke hørt noget fra ham siden. Det er stort set altid ham der skriver først, men det er som regel altid sådan nogen som "kom" eller "jeg keder mig" så når han keder sig skriver han og så kan jeg bruges, men han skriver også tit "jeg savner dig" og "jeg glæder mig til at se dig". Han skrev engang, hvor vi skrev om det med han havde taget stoffer, "jeg spørger om vi skal være sammen fordi jeg godt kan lide dig, nyder du er her og føler mig tryg når du er her". Nu er jeg lidt i tvivl om jeg ikke hører noget fordi han er i tvivl om os eller fordi han venter på jeg skriver først.

Hvad synes I jeg skal gøre? Mine veninder siger bare at han lyder som en idiot og at jeg skal droppe ham hurtigst muligt, men jeg har jo store følelser for ham og jeg har lovet at jeg nok skal hjælpe ham igennem alt det her. Han sagde, den dag jeg til en fest tog ham i at tage stoffer, at han elsker mig. Han sagde også at det var 2. gang han nogensinde har taget noget og at han fortryder rigtig meget og hvis det bliver os to vil han aldrig gøre det igen, men efter det han har udsat mig for har jeg rigtig svært ved at stole på ham.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-06-25T22:46:58 1
Josefine
Kære forvirrede 

Du lyder til at have en rigtig stor indsigt i hvad det er der foregår, og du virker super fornuftigt. Jeg kan godt se at det er rigtig svært at tage en beslutning når du på den ene side rigtig godt kan lide ham, men at han på den anden side gør det svært for dig at kunne lide ham. 

Jeg kan og skal heller ikke tage en beslutning for dig, men jeg synes det lyder som om at han har brug for at arbejde på nogle ting, og at han ikke er klar til et forhold. Jeg synes det er synd hvis du skal bruge din tid og penge på at pleje ham og lege psykolog, for det belaster et forhold mere end det gavner. Han skal selv tage sig sammen, og det tror jeg desværre ikke du kan hjælpe ham med. Det eneste du kan gøre er at støtte ham, men det virker som sagt som om at det er et lidt større job end hvad du kan eller burde kunne overskue.

Jeg synes at når man indleder nye forhold, skal det være positivt og skønt, men det lyder som om det dårlige fylder rigtig meget, og du må finde ud af hvor meget du kan holde til. Når du allerede efter en 1/2 måned oplever så meget "støj" i jeres forhold synes jeg måske det er lidt for meget af det gode..
Men som sagt, du må mærke efter hvad du selv kan og vil holde til.

Held og lykke!

Knus, Josefine
2014-06-27T14:18:24 1
Mariane
Hej "den forvirrede",
du har kun kendt ham i 1 1/2 måned, og der er allerede alle de ting ved ham, som du ikke er tilfredse med, hvilket fra min side er meget meget forståeligt!
Jeg synes helt sikkert, du skal droppe ham! Din normer ligger langt fra hans, og du skal ikke bruge din tid på at gå og spekulere på ham. Der er ikke nogen god fremtid for dig i en fyr, der tager stoffer, drikker så meget, har gæld og ikke forstår, at man ikke skriver med andre piger, imens man er sammen med en. Afslut det med ham nu hvor det er nemt, og I kun har kendt hinanden i så kort tid i stedet for at vente, da det til den tid er langt sværere, og du måske er mere bundet. 
Jeg synes, du enten skal skrive til ham, at du skal ud at rejse, og du derfor vil have, I skal droppe kontakten, eller du kan lade være med at svare på beskederne, du får fra ham og lade kontakten ebbe ud. Sidstnævnte synes jeg godt, du kan tillade dig i og med han ikke har behandlet dig så godt.
Det vil nok føles svært nu, hvor I har været sammen hver dag i et stykke tid, men jeg er sikker på, det vil føles som en sten, der falder fra dit hjerte, når du er kommet ud af det her. Brug din tid på dine interesser, familie og venner og glæd dig til at opleve verden. Du lyder som en pige med ambitioner, og der er netop kun en måned til, du skal rejse. Det er det bedste at tage ud at rejse uden en kæreste, da du vil være mere nærværende og få mere ud af rejsen. Den rigtige fyr venter derude! Måske på din rejse? Ham, du har fat i nu, er det i hvert fald ikke :-)

Hav en rigtig god tur! Jeg er sikker på, det bliver SÅ dejligt for dig, og der er så mange andre ting at tænke på, når du er ude at rejse, at du vil glemme ham meget hurtigt.

Knus 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Forelsket i min bedste venindes kæreste...

Hejsa. For 2 måneder siden startede jeg på efterskole. Jeg har fået en rigtig god veninde, som je...

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

2 fyre

Hej Jeg har seriøst brug for et råd, jeg kender de her 2 drenge, som begge to gerne vil have ...

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym