Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2014-06-24T17:18:55: 2014-06-26T16:40:57: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i lærer


Hej, jeg er en pige som er 20 år gammel.

Jeg har haft dette problem i langt tid nu og det bliver være og være for hverdag. Jeg er dybt ulykkelig og fuldstændig forselsket i en ældre kvinde på 43. Jeg er helt besat i hende og jeg kan ikke tænke klart. Jeg ser hende hver dag, da hun er min lærer. Jeg syntes hun er smuk, dejlig, fantastisk osv. og når jeg ser hende har jeg løst til at kysse hende, holde hende i hånden og ja...... osv. 

Sommetider græder jeg efter vi har haft hende. hjælp...............
Hilsen L.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-06-25T13:25:25 1
Kia

Hej Louise

Håber jeg kan hjælpe men det er lidt svært da det er en følelsesmæssig oplevelse du gennemgår. Men jeg forstår fuldt ud dine følelser og frustrationer. Du er ikke alene om de følelser jeg har også været i samme situation som dig og de går ikke bare lige væk.

Alle forelskelser kan være svære og når det er i en lærer bliver det endnu mere kompliceret da der er nogle regler man skal tage højde for. Reglen om at en lærer og en elev ikke kan være i et forhold. Den kan virke latterlig men det er for at undgå favorisering eller at eleven eller læreren er ufokuseret i skolen. Jeg kan se det er en kvinde du er forelsket i det kan være ekstra hårdt hvis hun ikke har interessen i at være sammen med en af sit eget køn. Pga. den store aldersforskel tænker jeg hun måske også har man og børn eller måske er enlig mor, det gør desværre chancen endnu mindre for at det ville kunne fungere imellem jer. Da hun nok søger en der kan give hende det hun har brug for. Du tænker sikkert det kan du da sagtens og forstiller dig som en del af hendes hverdag. Det er svært at give slip på de følelser du har for hende…Så det synes jeg ikke du skal, det kan være en rar følelse at have lyst til at kysse hende men også smertefuld. Prøv at holde fast i de gode ting ved din forelskelse og nyd de øjeblikke i har sammen i klassen de er værdifulde. Når du en dag bliver klar til det så vil jeg opfordre dig til at snakke om dine følelser for din lærer med en du stoler på, det kan hjælpe rigtig meget. Og så vær ligeglad hvad andre tænker om at det er i en lærer den betyder noget for dig og det er det vigtigste.

Håber mig svar kan hjælpe dig på vej, ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

Kærlig hilsen Kia 

2014-06-25T22:53:19 1
Josefine
Kære L

Det er helt normalt at have et crush eller en lille forelskelse i sin lærer, og det kan være lidt spændende fordi det er "forbudt", men mit råd til dig er at få dig selv på andre tanker. Det er selvfølgelig svært når du ser hende hver dag, men du må opgive tanken om at der kunne blive noget, for så vidt jeg ved er det vist ikke så velset, hvis ikke ulovligt, at indlede et forhold med en elev (når man er lærer). 

Måske skal du ud og finde en anden søde pige du kan snakke med :) Ellers er mit bedste råd at hænge i og vide at det nok skal gå over på et tidspunkt, selvom det er hårdt.

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym