Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-06-25T21:14:49: 2014-07-01T23:30:57: 2

Brevkassespørgsmål

Forelskelse i sin lærer.


Hejsa. jeg har lidt/stort problem. Jeg har været forelsket i min 40 årige klasselærer i et stykke tid nu. Når jeg ser ham på gangen eller i timerne bliver jeg helt varm om hjertet og begynder at falde i staver over ham, og det er lidt fustrerende for jeg kan ikke konsentrere mig i timerne og det påvirker lidt min skolegang....det startede i (2 klasse). Men lige nu er det så slemt at jeg ikke selv kan styr det. Jeg vil bare have at han skal kysse/kramme mig og tænker på ham konstant og bliver bare mere og mere forelsket i ham for hver dag der går, det er lidt svært at holde mig fra ham når vi er sammen hver dag. Så nu begyndte jeg selvfølgelig at få virkelige store og mange følelser for ham. Og da jeg startede i 6 klasse startede vi at snakke mere sammen end vi gjorde før og nu skriver vi over mobil og facebook og han sender hjerter og alt det der hvergang vi skriver men her for nogle uger siden skrev han til mig om vi ikke kunne mødes efter skole på en fredag fordi han lige ville snakke med mig og self sagde jeg jo, så sad vi og snakkede lidt om nogle ting og det skal lige siges jeg vidste godt at han også var/er forelsket i mig når men så lige pludselig kyssede han mig og der gik det op for mig hvor meget han endelig betyder for mig! og lige siden den dag har vi bare snakket og skrevet sammen hverdag også nede på skolen. Jeg ved godt at han vil have et forhold med mig men det er bare ulovligt men jeg vil jo også gerne have et med ham.

HELLLLLLLLLLLLLLLLP ME!!!!! Hvad skal jeg gør? 
Hilsen den FORELSKEDE PIGE. (;
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-06-25T23:04:35 1
Josefine
Hej kære Mullepigen

Det er nok ikke det du gerne vil høre, men jeg synes du skal stoppe det du har med din lærer med det samme, for som du selv siger er det ulovligt. Der er en mening med at man er myndig som 18 årig og at det derfor er ulovligt at være sammen med en, der er under de atten år - og det er at man som barn ikke altid kan tage fornuftige og rationelle beslutninger, og at en voksen derfor kan komme til at udnytte dette. 
Det kan sagtens være at hans intentioner er gode, men det han gør er forkert og idet at han tager en bevidst beslutning om at indlede et forhold med en elev, vil jeg mene at han udnytter sin magt, også selvom du går frivilligt ind i det. 

Jeg synes du skal tale med dine forældre om det, for det der foregår lige nu er i mine øjne ikke i orden, og jeg mener helt klart at det er det bedste for dig at droppe det. 

Håber det løser sig, og du må endelig gerne skrive igen, hvis du har brug for flere råd :)

Kram, Josefine 
2014-06-29T23:41:47 1
Lotte
Hej du,

De fleste oplever at blive forelsket i en lærer, dog bliver det for det meste ved tanken, derfor er din situation jo noget anderledes.

Du har helt ret i, at det er ulovligt for ham, at være sammen med dig. Dette er også en meget god grund til lige at overveje en ekstra gang om det er det værd. Du vil jo ikke kunne fortælle om dit forhold til nogen, pga. at det ikke er lovligt og det vil ende med at blive en meget stor hemmelig at bære rundt på selv. Der er selvfølgelig ikke andre end dig selv, der kan bestemme hvad du skal gøre, men tænk over det!

Du er kun 13 og der er stadig meget i forbindelse med kærligheden du ikke har oplevet endnu. Jeg kan sagtens forstå, at det er svært for dig at gøre en ende på det, hvis du virkelig er forelsket i ham. Jeg tror bare ikke, at der på sigt vil komme noget godt ud af det. Der er en meget stor aldersforskel og han har højst sandsynligt oplevet en del flere ting end du har. Der vil muligvis også komme til at opstå en form for et magtforhold, hvor du på en måde bliver lidt "tvunget" til noget du måske ikke har lyst til på sigt. Det kan være svært at sige fra overfor en, der er så meget ældre.

Jeg synes dog også, at det er helt forkert af ham at stille dig i denne situation, da han burde handle mere professionelt. Det var måske ikke dette svar du håbede på, men jeg håber, at du vil tænke det grundigt igennem inden du springer ud i det. Det kan få meget store konsekvenser for ham, hvis det nogensinde kommer ud, og jeg er sikker på, at du kun ønsker det bedste for ham.

Jeg håber, at du finder ud af det :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

KAN IKKE VIL IKKE

Jeg er åbenbart blevet forelsket i en dreng men indeni hader jeg han lidt. Det er måske lidt hård...

Overtænker

Hej, hvor skal jeg starte…. Jeg skriver med en dreng som er super sød (har fælles venner med ham...

HJÆLP!

Kære brevkasse.Jeg er “vild” med en dreng fra min klasse men Inden i så hader jeg ham LIDT!Jeg...

Hvordan for man en dreng til at kunne lide en?

Jeg er lige skiftet skole og er den nye pige, og der er den her dreng der bare er død lækker. Jeg ...

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym