Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2014-06-28T10:29:23: 2014-07-02T21:04:06: 2

Brevkassespørgsmål

Hjælp!


Hej jeg Har haft en flirt med en pige hvor vi snakkede meget sammen og skrev meget sammen men så begyndte andre at snakke om at vi næsten var kærester og alt sådan noget og så stoppede vi med at snakke men skrev stadig meget sammen ved jul fandt jeg så ud af hun kunne lide mig og jeg kunne også lide hende men vidste ikke hvordan jeg skulle få det fortalt og fordi jeg ikke gjorde det stoppede vi med at skrive til hinanden ovre i skolen snakkede vi slet ikke sammen og det var rimelig akavet men jeg kan stadig lide hende og nu er det næsten et halvt år siden og ved ikke hvad jeg skal gøre for at få det som før ... Hvad synes i??
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-06-29T14:18:42 1
Josefine
Hej anonyme :)

Jeg synes du skal skrive en besked til hende om at du er ked af at det I havde er stoppet og at du synes hun er rigtig sød og gerne vil skrive sammen igen, hvis hun har lyst. Hvis du tør, kan du også skrive at du kan lide hende og har kunnet det siden dengang, og så håbe på at hun gengælder det. Det værste, der kan ske er at det ikke går, men så skal du nok møde en anden sød pige engang :)

Held og lykke!
Knus, Josefine
2014-07-02T21:01:14 1
Rikke

Kære Anonym13

Hvis du gerne vil have det som før, kunne du begynde at skrive til hende. Hun har det måske på samme måde med dig, men tør ikke skrive eller snakke med dig. Så hvis du har rigtig meget mod på hende, så gå hen og snak lidt med hende, lav lidt sjov med hende. Vis hende at du er interesseret. Hvis ikke du tør gå hen og snakke med hende, kunne du prøve at sende en besked til hende. Se hvordan hun reagere, på din besked. I starten kan det godt lyde som om der ikke er den store interesse, men det kan være fordi det er så lang tid siden i har skrevet. Men kontakt hende igen og se om hun ikke har den samme interesse for dig.

Jeg håber du kan bruge mit svar ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

Med venlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym