Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2014-07-08T22:45:16: 2014-07-14T21:23:20: 2

Brevkassespørgsmål

Er vi forelsket?


Hejsa :)

Først skal i have tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer :)
Men nu til mit dilema:

Jeg er til festival i den by jeg bor i hvert år, det er en ret stor festival (der er omkring 30.000 mennesker)
Vi har normalt nogle venner og familie medlemmer boende i de dage festivalen stod på, det havde vi også dette år, men min fars kollega kom for første gang med hans familie som skulle bo hos os. De har en dreng som vi kalder 'sø' - han er 14 ligesom jeg, og egenligt ret lækker og vi snakkede super godt sammen den første aften, hvor hans bedst ven, vi kalder, 'sving' også var hjemme hos os - som jeg har kendt i noget tid da han går i klasse med min rigtig gode veninde i en anden by. Sø går også i klasse med min veninde og sving, men jeg kender ham ikke før festival.
Jeg havde som altid regnet med jeg skulle gå med mine venner, som jeg til daglig går i klasse med, på Festivalpladsen, men da det var svært at komme i kontakt med dem den først dag, fordi der er rigtig dårlig sender/forbindelse, fulgtes jeg med sø og sving til pladsen for at høre noget musik . Jeg fandt/fik aldrig fat på min klassekamerater,så hele festivalen gik jeg sammen med de to drenge og min veninde en af dagen da hun kun havde fået en endags billet.

Men mig og Sø havde det super godt sammen og efter ikke specielt lang tid flettede vi fingre, men skjulte det for vores forældre og venner på nær sving. En aften vi stod sammen og hørte noget musik, hvor han var let beruste kyssede vi. Det skal lige siges jeg ikke drikker men han og hans bedst ven gør.

De efterfølgende dage fortsatte sø og jeg med at kysse lidt hist og her. Den sidste aften var han ret fuld og han sagde at han gerne ville komme sammen med mig hvis det ikke var sådan at vi begge to skulle på efterskole efter ferien.

Vi har efter festivalen skrevet og snakket en del sammen og hver gang vi siger farvel til hinanden skriver vi kys og alt muligt og jeg har lyst til at være sammen med ham og sådan men ved ikke om jeg er forelsket i ham og ved ikke om han er forelsket i mig? Hvis vi begge kan li hinanden er det så dumt at komme sammen når vi beggeskal på efter skole efter ferien?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-07-11T20:58:18 1
Lotte
Hej du,

Det lyder til at du har haft dig en rigtig hyggelig festival i år. Det er umiddelbart meget svært at svare på om i er forelskede i hinanden, men det kunne sagtens være en lille sommerforelskelse. Det ser i hvert fald ud til, at i har nydt hinandens selskab alle dagene.

Jeg tror dog, at du bedst selv kan svare på om du er forelsket i ham. Hvis han selv har sagt til dig, at han gerne ville være kærester med dig, så er der også stor sandsynlighed for at han har følelser for dig. Den eneste måde du finder ud af det på, er ved at spørge ham. I kan jo evt. prøve at ses bare jer to alene og se om det stadig er de samme følelser, der er til stede. Ofte kan personer godt være lidt anderledes i selskab med flere mennesker på en gang. Du skal dog have afklaret med dig selv først om du er forelsket i ham inden du begynder noget mere seriøst med ham. Viser det sig, at i begge er forelskede i hinanden, så er det vel ikke dumt at blive kærester? Synes du? :-)

Du har selvfølgelig ret i, at efterskolen kan være en ret stor barrierer i forhold til at være kærester. Det er meget forskelligt med forhold om de kan holde til det eller ej. Du skal dog også passe på med, at det ikke ødelægger dit efterskoleophold, fordi du vil hjem hver weekend og være sammen med din kæreste, hvis i nu bliver det. Det kan dog måske være en fordel at i begge skal på efterskole, så i kan sætte jer ind i hinandens hverdag og i ved begge, at i godt kan have travlt og måske ikke har tid til at skrive eller snakke sammen hver dag. Det er i hvert fald vigtigt, at du mærker efter i dig selv om du vil starte et forhold nu her inden i begge tager hver til sit.

I kan jo altid prøve at blive kærester (hvis i begge er forelskede i hinanden), og så se hvad der sker. Du finder helt sikkert hurtigt ud af om det er noget du vil ligge kræfter i, imens du er på efterskole eller om du egentlig bare gerne vil være dig selv.

Jeg håber, du finder ud af det :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte
2014-07-13T14:05:06 1
Josefine
Hej mig :)

Jeg kan desværre ikke fortælle dig om du er forelsket, for det kan kun du mærke i din krop. Men jeg kan fortælle dig at forelskelse føles som sommerfugle i maven når du skal se den person du holder af, du vil tilbringe tid med den her person hele tiden og du er bare rigtig glad og savner personen hele tiden. Og når du endelig er med den her person, så vil du kysse og kramme ham hele tiden, og når du kigger på ham, får du en helt speciel følelse i maven.

Jeg synes sagtens I kan blive kæreste, selvom I skal på efterskole. Jeg blev kæreste med min nuværende partner da jeg gik på efterskole, og så ham kun i weekenderne, og det fungerede super godt. Det kan selvfølgelig være svært når man kommer et nyt sted hen og møder nye mennesker, og alt er spændende, men I må beslutte jer om I vil tage chancen eller ej :)

Held og lykke!

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym