Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2014-07-14T23:31:31: 2014-07-19T15:19:47: 1

Brevkassespørgsmål

forbudt forelskelse


jeg vil starte med at sige tak for alle de andre gange i har hjulpet mig.

nu til mit problem. jeg er blevet forelsket men ik i hvem som helst, det er min bedste venindes bror. vi har kendt hinanden i vildt lang tid, men vi begyndt først rigtig begyndt at skrive sammen for et par måneder siden. men er det ik forkert at være sammen med ham når det min bedste venindes bror?
jeg har snakket lidt med hende om det, hun ved godt vi skriver sammen osv..... jeg spurgte om hun slet ik synes det var mærkeligt, det sagde hun at hun ik synes, men bare det var hyggeligt.
jeg er blevet så forelsket i ham, og nogen gange kan jeg endda finde på at udnytte min bedste veninde for at se ham, det er virkelig forfærdeligt.
kan det overhovedt lad sig gøre uden det vil ødelægge mig og min bedstevenindes forhold?

men noget jeg heller ik rigitg kan finde ud af er om han kan lide mig, jeg har lidt svært ved at læse ham. han er en af de lækreste drenge på skolen og det er ik kun mig der synes det. han er blandt de populære drenge, og jeg er blandt de populære piger. han er meget pigeglad og han skriver til mange piger, og kommentere en hel masse af mine gode veninders billeder rundt omkring på nettet. han får mig til at føle mig så speciel når han skriver smukkeste, søde, baby, lækre osv... men når jeg ser hvor mange han rent faktisk skriver det til gør det virkelig ondt inden i og selv når det er mine veninder. det ik lige så specielt mere. jeg er ihvertfald den han skriver aller mest med han har sagt jeg er en helt fantastisk dejlig vidunderlig pige, men hvis han virkelig mener det er det så normalt at stadig skrive og fortælle en masse andre piger hvor smukke de er.

han vil gerne gå videre i vores forhold, men jeg et nået til et sted hvor jeg bliver nødt til at finde ud af om det er det rigitge for vil ikke miste min veninde på det, hun ved det slet ik endnu og jeg kan ik fortælle hende det, det er virkelig svært.

jeg kan ik give slip på nogen af dem, de betyder begge to meget for mig, men selvom det hårdt at sige s ved jeg næsten allerede det ike vil kunne fungere, de har allerede skændtes før om noget med mig. det andet problem er så selvom jeg slet ik vil, er hvis jeg nu skulle"glemme" ham og komme videre fordi det ik kan lad sig gøre, vil det heller ik ku lad sig gøre når jeg ser ham hver evig enste dag i skolen og det er ham og hans venner jeg hænger ud med, og ikke nok med det er han der altid når jeg er hjemme ved min veninde.

jeg skal snart være sammen med ham for anden gang, og jeg ved at efter den dag er jeg bare mere forelsket i ham, for være besked han sender til mig, hvor vær lille hjerte og kompliment blir jeg bare mere forelsket.

jeg har en til lille frygt for han bare skriver medd mig fordi han synes jeg er lækker, for det er der nemlig mange der gør, faktisk rigitg mange, jeg er ogs blevet såret et par gange pga det, jeg er model og træner rigitg rigitg meget så grim er jeg jo ik.

jeg vil rigitg genre ha en masse råd om hvad jeg skal gøre, om det er forkert at se ham, og hvis det er hvad jeg så skal gøre, hvordan skal jeg sige det til min veninde, hvorfor tror i at han skriver til så mange, hvordan skal jeg fortælle ham mine følelser for ham. jeg har virkelig brug for hjælp og tak på forhånd ved godt det indviklet og jeg kommer ud på en masse sidespor men det er virkelig en kort version af hva jeg ellser ku ha skrevet.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-07-16T21:16:14 1
Josefine
Hej Clara :)

Hvis din veninde har sagt go for det så synes jeg det er helt fint at du indleder et forhold til ham, så længe hun er helt 100% sikker på at det er okay. Der kan ske mange ting, som ville sætte jeres venskab på spil, men spørgsmålet er om du vil tage chancen. Chancen er der jo også for at I vil få det rigtig godt sammen, og at det ikke rør på du og din venindes venskab. Hvis man skulle bekymre sig om alt det dårlige der kunne ske i ens liv, ville man ikke turde opleve og nyde livet. 
Jeg synes du skal snakke grundigt med hende om det før du tager næste skridt med hendes bror, for det værste ville være at gå bag hendes ryg. 

Hvis du er i tvivl om hvorvidt han kan lide dig for dig, så spørg ham, andre måder er der ikke at finde ud af det på. Du kan aldrig garantere hvorfor en person er sammen med dig, du har kun hans ord og din intuition, og det må du stole på. Hvis ikke det føles rigtig, så er det det ofte heller ikke, så lyt til hvad din krop siger. Inden du indleder et forhold til ham så gør det klart for dig selv hvad du vil have det skal indeholde, og hvor dine grænser går. Hvis han nægter at stoppe med at skrive med piger, fordi det gør dig usikker, så nytter det intet at prøve at ændre ham, for det gør han nok ikke, og så er det måske ikke ham du skal være sammen med. Det er meget normalt i jeres alder at skrive hjerter, smukke og hvad man ellers siger, men hvis det er der din grænse går, så lad ham det vide.

Det er forståeligt du bekymrer dig sådan, men hvis din veninde har sagt god for det, og han kan lide dig, så synes jeg bare du skal hoppe ud i det med begge fødder og nyde det. Men det skal være din egen beslutning.

Held og lykke!

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym