Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2014-07-15T13:02:10: 2014-07-19T15:21:56: 1

Brevkassespørgsmål

Forelsket i en på den anden side af jorden


Hej brevkasse. 

Jeg har mødt en rigtig sød dreng fra sydafrika, som jeg har hængt ud med én gang. Jeg mødte ham til World Choir Games denne sommer. Vi hang ud sammen en aften i Riga, hvor vi lærte hinanden rigtig godt at kende. Det var ikke meningen, at jeg skulle blive forelsket som sådan, men der var virkelig kemi. Vi havde aftalt at mødes en aften sammen med hans kor og mit. Ham og jeg gik så lidt rundt i byen alene, og det var som om vi havde kendt hinanden før, da vi for det første krammede da vi så hinanden, og vi snakkede sammen som havde vi kendt hinanden i 20 år. Vi gav hinanden komplimenter og flirtede med hinanden. Jeg fandt ud af, at vi havde rigtig meget tilfælles, og han var helt anderledes end drengene fra min klasse. Det er første gang at en utrolig sød og dejlig fyr har kunne lide mig ligeså meget som jeg kan lide ham. Det kan ikke beskrives med ord, hvor anderledes og hvor meget han lige er noget for mig. Han er nok en af de sødeste fyre jeg har mødt i mit liv. Jeg har aldrig rigtig været forelsket før, da jeg på en måde er kræsen, og hvis jeg så endelig bliver forelsket tager det langtid, men med ham her tog det ikke engang to dage. Der er noget virkeligt specielt over ham og det gør det virkeligt svært.

Da jeg begyndte at fryse lagde han armen rundt om mig og han var meget nede på jorden, men samtidig ikke genert, så han kunne altid holde samtalen i gang. Han fortalte mig, at jeg var rigtig smuk på dansk(fordi jeg lærte ham det) og det smeltede virkelig mit hjerte, da det den tid jeg var sammen med ham var som en drøm, ligesom en film, alle piger drømmer om. Han var virkelig oprigtigt i det han sagde, og det er virkelig ikke hver dag at en smadder sød og smuk dreng kalder en smuk og samtidig mener det. I hvertfald ikke for mig, derfor er det så svært for mig. Han gav mig mere selvtillid og gjorde mig glad. Det gjorde det heller ikke bedre, at han fortalte at jeg havde distraheret ham på scenen da ham og hans kor optrådte, fordi han synes jeg var så sød... Han er virkelig sød. Jeg er enorm vild med ham.

Han fulgte mig tilbage på mit hotel, hvor vi krammede farvel, men han havde det glimt i øjet, som sagde, at han gerne vil mere. Jeg kiggede ham i øjnene og vores læber mødtes. Det var virkelig et fantastisk kys, som jeg savner.

Han er virkelig den sødeste fyr jeg nogensinde har mødt. Jeg troede nærmest at den type drenge var uddøde, derfor er det dobbelt så hårdt, fordi han bor i Sydafrika. Jeg har dog hans facebook og sådan, men det gør virkelig ondt hver gang jeg tænker på ham, vores aften, vores kys, hans ord. Jeg spiser nærmest ingen ting, fordi jeg har ondt i maven hele tiden og mit hjerte banker dobbelt så hurtigt som det plejer. Jeg er virkelig ked af det og meget frustreret.

Jeg ved, at der er enorm stor afstand, men på den anden side vil jeg ikke indse at det måske ikke kan gå, for jeg er så vild med ham. Jeg vil aldrig møde nogen igen som kan gøre mig så glad som ham. En som jeg har så meget tilfælles med, som samtidig er utrolig smuk!

Jeg er total håbløs og ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre? Jeg vil bare så gerne se ham igen og høre hans stemme. Men forhelvede hvor er det dyrt at rejse til sydafrika og det vil jo selvfølgelig ikke gøre det bedre, at det er så langt væk. Jeg kan bare og vil ikke indse at han bor så langt væk, da jeg er en pige som kæmper for det jeg vil, om det så tager lang tid, så kæmper jeg indtil det lykkedes og det gør det endnu sværere når han bor så langt væk. Jeg er virkelig forvirret og har meget brug for rådgivning.

Det som kører i hovedet lige nu er virkelig at jeg vil have det til at fungere ligesom Fie Laursen og hendes kæreste fra Australien, så hvis hun kan, hvorfor skulle jeg så ikke kunne?

Jeg håber virkelig at I kan rådgive mig med min første rigtige forelskelse og hvad jeg skal stille op, nu hvor jeg er så vild med ham, at jeg ikke vil undvære ham.

Kh. A
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-07-16T21:41:57 1
Josefine
Kære A

Jeg sidder og smiler mens jeg læser dit indlæg, for det er så sødt og det er helt sådan forelskelse og kærlighed skal føles. 

Det er rigtig ærgerligt at han bor så langt væk, og at I er så unge, for det gør det bare lige en tand mere kompliceret. Jeg kan rigtig godt forstå du vil have det til at fungere, jeg tror bare desværre at det er rigtig svært og kræver utrolig meget rent følelsesmæssigt. Du har jo to valg at vælge imellem: At spørge om han vil indlede i et forhold, som foregår på skype, eller huske ham som en rigtig skøn flirt, og komme videre. Jeg kan ikke fortælle dig hvad du skal gøre, for der er intet rigtigt eller forkert valg. 

Det eneste jeg kan fortælle dig, og næsten garantere dig, er at du er super ung og vil opleve forelskelse og kærlighed igen. Selvom du ikke tror på at du vil opleve så skøn en kærlighed igen, så lover jeg dig at det vil du! Du har hele livet foran dig, og den næste fyr du møder vil være mindst ligeså fantastisk. 

Håber du finder ud af det!

Knus og kram, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

Forelsket i en niende klasse

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år og går i 8 klasse. Er forelsket i en af 9 klasser...

Kan han mon lide mig

Hej brevkasseJeg er en pige på tretten år, og er vild med en der er et år ældre end mig. Jeg har...

Glemmer ham aldrig

Hej ungzone Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har vær...

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig go...

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym