Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3461 spørgsmål og givet 5965 svar de sidste 12 år
2014-07-16T01:07:37: 2014-07-21T23:10:37: 2

Brevkassespørgsmål

14-18 | Århus-KbH. kan det lade sig gøre?


Hej.

For et par ugers tid siden blev jeg meldt ind i en gruppe, på Facebook. Jeg var egentlig ikke på udkig efter noget overhovedet, jeg var kun medlem for at få et godt grin af folks ligegyldige diskussioner. Anyway. Jeg kommenterede på det her opslag hvor der pludselig dukker en pige op fra no where og kommentere med.

Jeg faldt i snak med hende kort og besluttede mig for at tjekke hende ud. Hun så super charmerende og sød ud, og jeg begyndte at skrive med hende. Hun er sindsygt dejlig at skrive med. Da vi begyndte at lære hinanden bedre at kende viser det sig at hun er 14, hvilket er noget lort når jeg er 18 selv. I håb om at jeg ville kunne glemme hende forsøgte jeg at undgå at skrive med hende, men nej der skete det der ikke måtte ske. Jeg blev forelsket i hende.

Jeg undersøgte andre brevkasser om samme emne, men de forstår det ikke. Det er også den Detalje at hun bor i Århus og jeg i København. fik jeg skrevet hun kun er 14! :( hjælp hjælp jeg føler ikke at det er forkert. 
Men føler samtidig at verden ser det forkert.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-07-16T22:12:06 1
Josefine
Hej håbløse romantiker :)

Grunden til at verden ser skævt på det er at hun rent lovmæssigt stadig er et barn, og du er voksen. Loven er lavet for at beskytte børn, der ikke altid selv har et valg, og ikke tager rationelle valg.
Heldigvis gælder den lov kun seksuelt samvær, så der er intet der bestemmer om du må være kærester med hende. Men desværre er der mennesker, der ser på det med andre øjne end du, men det kan du ikke undgå. Der vil altid være nogen der er uenig med din livsførelse.

Jeg kan ikke sige hvad du skal gøre, men hvis du vælger at indlede et forhold med hende, synes jeg du skal holde dig indenfor lovens rammer. Selvom hun skulle få lyst til at dyrke sex med dig og gav sit samtykke, er det stadig ulovligt. Det er ikke kun udnyttelse af hende, du kan også risikere at blive dømt. 

Afstanden kan være en udfordring, mens hvis I rigtig gerne vil det, er jeg sikker på I kan få det til at fungere :) 

Held og lykke

Knus, Josefine
2014-07-21T00:05:19 1
Lotte
Hej du,

Du er heldig at have mødt en sød og dejlig pige, det skal du huske at sætte pris på og måske ikke lade dig gå så meget på af hvad omverden tænker.

Da i umiddelbart ikke har mødt hinanden face-to-face endnu, så ville dette nok være en god start. En person kan være meget anderledes i virkeligheden end på skrift, så før du sætter alt ind for forholdet, så tror jeg, at det er en god idé at mødes først og se om der overhovedet er mere i det. Det går jeg dog også ud fra, at du har med i dine planer. Viser det sig så, at i begge er forelskede i hinanden trods afstand og alder, så er der vel ikke noget galt i, at i indleder et forhold?

Der er selvfølgelig mange overvejelser i forbindelse med et langdistanceforhold, men det kan lade sig gøre, hvis begge parter arbejder for det. Det eneste problem, som jeg kan se med alderen er, at hun er under den seksuelle lavalder. Men hvis bare, at du er indstillet på det og ved med dig selv, at i ikke kan dyrke sex, ifølge loven, før hun fylder 15, så kan jeg ikke se noget problem i det.

Hvis du ikke selv føler, at forholdet er forkert, så er det vel heller ikke? Det kan dog godt ødelægge forholdet, hvis du lader dig gå på af hvad alle andre tænker og mener om jeres forhold. Så hvis du kan frigøre dig fra andres meninger og gå 100% ind i forholdet og du føler, at det er det rigtige for dig, så er der ingen til at stoppe dig - så spring ud i det. Det er ikke hver dag man bliver forelsket.

Jeg håber, at du fandt lidt hjælp her :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

Hun siger hun har brug for tid pga. sin ex.

Hej Brevkasse jeg er en forvirret dreng på 18 år.her for en uge siden skulle jeg i byen med nogle ...

Jeg crusher på en som er meget ældre- hjælp

hejsa. jeg er en pige på 16 år, der lige er stoppet på efterskole. her i sommerferien blev jegspu...

Er det forelskelse??

Min lillebror har haft en ven på besøg i fem dage, hans ven havde familien med. Vennens storebror ...

Er han interesseret i mig eller ej

HejsaJeg har skrevet med en dreng i snart 7 måneder nu, dog er det først de sidste 3 måneder der ...

Min drøm

Hej med jer. Jeg har har et crush og jeg har drømt om ham i et par gange.Mig og mit crush har ...

Min første rigtige forelskelse

Hej jeg er en dreng på 15 år som er helt vild med en pige. Jeg går på efterskole sammen med en p...

Drengen?

Hej brevkassenJeg er en pige på 13 og er lidt i tvivl om der er en dreng jeg kan lide... Jeg ved ik...

4 måske 5?

Hej brevkassenJeg er en pige på 13 og har lidt af et problem. I min klasse er der 4 vildt søde dre...

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym