Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6600 svar de sidste 13 år
2014-07-25T19:01:44: 2014-07-28T13:05:40: 2

Brevkassespørgsmål

Har brug for råd til at komme i kontakt


Jeg er forelsket i en der arbejder i fakta. Og det er det eneste sted jeg har set hende.Jeg har bare meget svært ved at få mig selv til at prøve på at skabe intim kontakt til en der bare arbejder der hvor jeg handler ind. Men jeg vil rigtig gerne. Jeg er bare heller ikke klar over hvordan. Håber i kan hjælpe...
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-07-27T22:31:57 1
Josefine
Hej plus

Jeg synes bare du skal smile lidt ekstra stort eller prøve med small talk. Hvis hun arbejder i kassen kan du smalltalke om vejret, og på den måde skabe kontakt. Eller du kunne lave en sød lille seddel, hvor du spørger om hun vil ses, og lave en stregkode på, som du så lader køre ned ad båndet så hun ser den når hun skal scanne. Går hun rundt og sætter varer på plads kunne du spørge til en vare og på den måde snakke med hende. Hvis du er rigtig modig kunne du også bare spørge hende om hun havde lyst til en kop kaffe efter hun har fri. 

Det er rigtig svært for mange at gribe chancen, men det bliver man simpelthen nødt til hvis man vil opnå visse ting. Så du kan enten gribe chancen og få en super fed oplevelse, eller blive lidt skuffet, men så have overvundet din frygt alligevel. Eller du kan lade være, og ikke vinde noget som helst.

Held og lykke :)

Knus, Josefine
2014-07-28T05:38:57 1
Birgitte
Hej

Det sødt du forelsket, og hvis det en kvinde der er der ofte. Så kan du jo begynde at små snakke med hende, da det gør man mange steder man handler. De kan godt lide at snakke med folk, da det giver dem en anderledes dag end det de vant til. Så hvis du virkelig gerne vil tage chancen, så skader det da aldrig at gøre det. Du kan jo risiker at du fortryder du intet gjorde, for det kan jo være skæbnen? 

Men jeg kan ikke bestemme om du skal gøre det eller ej, da det er noget du selv kan beslutte dig frem til :)
Men bare snak lidt til hende, så vil i med tiden snakke mere. Håber at kunne hjælpe lidt :)

Knus 
Birgitte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym