Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2014-08-12T21:45:15: 2014-08-24T13:33:54: 1

Brevkassespørgsmål

Virkelighed eller SMS?


Hej. Jeg har siden lidt før sommerferien skrevet sammen med en dreng fra min klasse som jeg rimelig godt kan lide. Jeg snakkede også med ham til en "fest" vi havde. Vi skrev virkelig godt sammen og nogle gange var jeg 100% sikker på at han også kunne lide mig. Jeg spurgte ham på et tidspunkt om hvorfor vi aldrig snakkede sådan sammen i virkeligheden, og han svarede at det måtte vi gøre bedre i 8. Nu er vi så startet igen og vi har overhoved ikke talt sammen. Vi skrive ikke engang sammen mere. Min veninde har altid haft det meste af opmærksomheden. Måske fordi jeg er pænt meget genert, men i hvertfald synes jeg at han snakker mere sammen med hende. Det er som om at han bare lige glemte mig da vi startede igen.
Hvad skal jeg gøre? Jeg vil virkelig gerne snakke med ham men jeg er virkelig en bangebuks på det område. Det skal lige siges at jeg ikke engang kan tale til min klassekammerat som jeg har kendt i 9 år uden at blive helt rød i hovedet!!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-08-24T11:25:06 1
Rikke

Kære Flunder

Du må ikke forvente at det kun er fyren der tager kontakt til dig. Dette gælder faktisk alle mennesker. Hvis du gerne vil i kontakt med nogle du ikke plejer at snakke med, må du tager dig sammen og snakke med dem. Så hvis du virkeligt gerne vil ham fyren, må du begynde at hilse på ham om morgnen eller spørger ham hvordan det går. Jeg ved godt det er svært når man er genert, men den eneste måde du lærer at styrer din generthed på, er ved at gøre det du syntes er grænseoverskidene, nemlig at snakke med andre mennesker.

så Flunder, du bliver nød til at overvinde det at du er genert, ellers kommer du ikke til at snakke med denne fyr. Det behøver ikke være lange samtaler, bare et godmorgen eller hvordan går det. For hvis du virkeligt gerne vil snakke med ham, er dette vejen frem. Jeg håber du kunne bruge mit svar og du faktisk vil snakke med ham!

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym