Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2014-08-22T23:37:42: 2014-08-28T22:33:50: 1

Brevkassespørgsmål

For genert og bange


Hej allesammen. 

Jeg er lige begyndt på en ny skole og har fået et crush på en sød fyr i min klasse. Men jeg ved ikke om han er interesseret i mig, og om hvordan jeg får hans opmærksomhed. Jeg aner ikke meget om forhold og sidst jeg havde et crush inviterede ham ud shed han nej. Det skal lige siges at det her er en anden fyr. Men skal jeg overhovedet gøre noget ved det. Jeg er ny og vil ikke ende i bunden.

Hilsen anonym usikker pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-08-27T15:03:47 1
Josefine
Hej anonyme :)

Det kan være du skal se tiden an, og mærke om han gengælder nogle af dine følelser. Hvis du er ny er det måske hurtigt at kunne læse hans signaler, idet du jo ikke kender ham. Hvis der er gået noget tid og du endnu ikke kan læse ham, så prøv at gøre dig lidt mere umage med de signaler du sender til ham. Sig hej og smil til ham!

Hvad var det værste der skete sidst at du inviterede dit crush ud? Han sagde nej. Og det er også okay, og du overlevede. Så vær ikke bange for at prøve igen! Og vær slet ikke bange for at ende i nogen som helst bund, det er der ingen grund til. Du er skøn som du er, og det skal du ikke glemme!

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym