Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2014-08-26T21:42:40: 2014-09-01T19:51:24: 2

Brevkassespørgsmål

kan han lide mig?


Hej jeg er en pige på 15 år. Mit problem er at jeg er blevet forelsket i en dreng som går i 9 klasse. Jeg så ham sidste år da jeg startede i 7 klasse. Når han går forbi for jeg sommerfugle i maven. Også når jeg tænker på ham. Vi har valghold på min skole og min veninde tog økonomi fordi hun gerne ville blive bedre til det. Når men jeg spurgte hende hvem der var på holdet sagde hun at hun at der kun var nørder og der blev jeg ked af det fordi ham jeg var forelsket i var på det hold. Jeg syntes helt ærlig at hans venner er nørder men han ligner ikke han er en. Men skal det forhindrer i at prøve at starte en samtale med ham.??

Flere gange har vi fået øjenkontakt og vi har set hinanden flere gange når vi fx har fået fri. Men det føles hver gangsom en akavet oplevelse som om vi har været sammen før men det vi ikke. Men engang skulle jeg lidt ud, og der så jeg ham og hans venner side på den trappe jeg skulle forbi. Jeg følte lidt at de snakkede om mig, for da jeg gik forbi stoppede de og mærkede og så at de begyndte at kigge på mig. Flere gange har jeg haft en fornemmelse af at han har det på samme måde som mig og at han kigger på ham. Men hvordan kan jeg komme til at snakke med ham??? Er vildt nervøs og er en meget genert.

(har aldrig haft en "rigtig " kæreste før) så har nogle gode råd til mig til hvordan jeg kan starte en samtale med ham??? Håber i kan hjælpe mig

Kh anna, den tvivlsomme

Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-08-27T15:41:47 1
Josefine
Hej Anna :)

Jeg synes det er fuldstændig ligegyldigt hvad din veninde siger om ham og hans venner, hvis du kan lide ham er det det der er vigtigt. Hvis du tør kunne du jo spørge ham om ikke han ville gå en tur og snakke sammen. Hvis ikke kunne du spørge om han ville hjælpe dig med et eller andet, for at det ikke virker alt for direkte. Evt. til nogle lektier eller hvis din hårelastik uheldigvis på magisk vis har sat sig fast i et eller andet. 

Der sker intet ved at prøve, og du vil blive glad for det uanset om det går eller ej, for så ved du at du kan ! :)

Held og lykke

Knus, Josefine
2014-09-01T13:11:12 1
Lotte
Hej Anna,

At din veninde, synes hun kun er omgivet er nørder på økonomiholdet er måske bare lige hendes umiddelbare indtryk. Det betyder dog langt fra, at i behøver at dele samme holdning. Der er absolut ingen grund til at det skulle forhindre dig i at tage kontakt til ham. Det kan bare være, at du skal være glad for, at i ikke er vild med den samme.

Det svære er altid, når det kommer til at skulle komme i kontakt. Dog ville det måske være en start at begynde at smile til ham hver gang du ser ham og så småt begynde at hilse på ham. Hvis du på et tidspunkt møder ham, hvor han er alene er det måske lidt lettere at starte en samtale end hvis hele hans venneflok er der. Det behøver måske ikke at være nogen voldsom lang samtale til at starte med, men måske mere noget med, om det har været en lang dag eller noget i den stil. Du kan håbe på, at det kan være nok til at han også vil fører en længere samtale på et tidspunkt. Hvis du har mod på det, så er det også altid et hit at spørge ind til noget du ved interesserer ham, men hvis du ikke ved så meget om ham, så kan du starte med at nævne økonomifaget - om det er spændende og hvad du ellers kan finde på, men det er vist helt klart en fordel at fange ham på et tidspunkt, hvor i møder hinanden alene.

Jeg håber, at du finder ud af det. Der er ikke så meget andet at gøre end at springe ud i det, selvom det er svært.

Kærlige hilsner fra
Lotte  

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

Forelsket i en niende klasse

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år og går i 8 klasse. Er forelsket i en af 9 klasser...

Kan han mon lide mig

Hej brevkasseJeg er en pige på tretten år, og er vild med en der er et år ældre end mig. Jeg har...

Glemmer ham aldrig

Hej ungzone Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har vær...

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig go...

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym