Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-08-30T17:11:04: 2014-09-09T22:01:39: 2

Brevkassespørgsmål

Hvorfor finder jeg altid de forkerte


Heej jeg har et stort problem med min bedste ven.
Jeg kan rigtig godt lide ham, men han er 20år og bor alene, så han er 4 år ældre end mig, det gør det svært for han har ikke lyst til at komme i et forhold fordi jeg er for lille.
Det kan jeg også godt forstå for i den by vi bor i går der et RYGTE om at han er pædofil ( ikke sandt ) så det ville ikke se så godt ud hvis han kommer sammen med en på 16 :/

Han har sagt til en af mine veninder at han mere føler sig lidt som en storebror...
Et par dage efter han havde sagt det, kyssede han mig det var rigtig dejligt og hyggeligt, men jeg blev meget forvirret, næste gang vi var sammen var ingen ting akavet eller noget, men der var vi heller ikke alene og der var ingen der nævnte det.

Her igår lavede han 1 times fri bar far hans lillebrors venner, jeg var der også havde hjulpet ham med at rydde op inden gæsterne kom og vi havde det super hyggeligt med det, inden der kom nogen kom vi til at kysse igen :/ Så kom der gæster som var der i en time og blev smidt ud igen, jeg blev ikke smidt ud så vi blev alene igen, vi lagde os i hans seng og kyssede der han lagde op til mere end bare kys. men sagde jeg ikke havde lyst for så ville jeg bare fortryde det efter fordi han alligevel ikke ville have noget med mig fordi jeg var så lille, og det var også helt fint for ham.( havde faktisk lyst, men har heller ikke lyst til at ødelægge vores venskab)

jeg tog hjemme fra ham ud for at møde med et par veninder, som jeg skulle i byen med, mødte så nogen nye venner da vi var i byen og vi havde det super hyggeligt og så kom jeg så en smule til at kysse med en af dem. Følte mig total nedtrykt fordi det var den anden jeg havde kysset med den aften og havde nok egentlig kun kysset med ham den nye, fordi jeg var ked af at det nok ikke bliver til mere mellem mig og min ven :/

For den dag skulle få helt ud af retning, så kom min vens lillebror og hans venner ind til den fest vi var til, og så mig kysse med ham den nye, ved ikke om han fortæller det til min bedste ven, eller om han bare holder det for sig selv, efter som jeg også er venner med hans lillebror.

Ham den nye jeg kyssede ned fulgte mig til bussen da jeg valgte at tage hjem og det var super hyggeligt, at gå hånd i hånd med ham. da vi sagde farvel udvekslede vi lige vores Facebook fordi jeg havde lånt 20 kr. af ham så han kunne få dem igen..

Nu ved jeg ikke hvordan jeg skal forholde mig til noget som helst eller hvad jeg skal gøre med de 2 drenge? :/
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-08-31T16:01:48 1
Josefine
Hej du :)

Der er vel ikke andet at gøre end at droppe din ven? Han har klart givet udtryk for at han ikke vil i et forhold, så det synes jeg du skal respektere og komme videre derfra. At han giver mixede signaler er selvfølgelig dumt, idet han kysser dig, men det lyder ikke som om at det ændrer på hans syn på et potentielt forhold. Du skylder ham ikke noget, for I er ikke i forhold, så han har ikke rigtig noget at blive sur over hvis det skulle komme videre til ham at du har kysset med en anden. 
Hvis du kan lide den anden fyr du har kysset med, synes jeg du skal se ham :)

Held og lykke

Knus, Josefine
2014-09-08T13:24:08 1
Lotte
Hej du,

Der er ingen der har sagt, at kærlighed skulle være let. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, hvis det er alderen, der er et problem. Du kan nok desværre ikke gøre så meget for at han ændre mening, men jeg kan godt forstå, at du bliver i tvivl og forvirret over, at han kysser dig, når han ikke vil være mere end venner. At han har sagt til din veninde, at han føler sig som en storebror, så er det enten, fordi det er det han mener eller også har han ikke lyst til at det skal blive offentligt, hvis han har flere følelser for dig, også hvis der går sådanne rygter om ham. Hvis han ikke har følelser for dig, så kan du desværre ikke tvinge ham til at få det. 

Umiddelbart føler han sig i hvert fald tiltrukket af dig og vil tilsyneladende også gå et skridt videre end bare venner, men som du nok gjorde klogt i, så ville det jo måske ikke blive til mere end det og som du siger, vil det kun komme til at såre dig, hvis du havde været sammen med ham.

Hvis din ven har gjort det klart for dig, at han ikke vil være mere end venner, så synes jeg ikke, at du har grund til at være nedtrykt over at have kysset med en anden fyr i byen. Du skal i hvert fald ikke holde dig tilbage for din vens skyld. Hvis du har lyst til at ses mere med den nye fyr, så synes jeg da, at du skal prøve at give det en chance. Så finder du måske også ud af hvordan din ven reagerer og på den måde, bliver du mere afklaret om hvad han måske egentlig tænker og føler.

Jeg tror i hvert fald for dit eget bedste, at du bliver nødt til at gøre det klart for din ven, at det er enten eller.

Jeg håber, at dette var en lille hjælp :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym