Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3435 spørgsmål og givet 5923 svar de sidste 12 år
2014-08-31T12:53:13: 2014-09-09T22:04:25: 2

Brevkassespørgsmål

Ved ikke om han kan lide mig? Hvad skal jeg gøre


Jeg er en pige 12 år som virkelig er forelsket i en dreng fra min skole på 13 år han går to klasser over mig. men sagen er den at for nogle måneder var jeg til konfirmation hos en af min veninder hvor han også var der med hans familie. men nogle af de unge var ude og gå en tur hvor han kom hen til mig og vi begyndte af snakke lidt hvor han flirtede lidt. Men i skolen snakker vi ikke rigtig sammen fordi vi går i to forskellige blokke, men for lidt tid siden kom ham og en af hans venner og begyndte sådan og spærre for mig i et hjørne bare for sjov. Men her for et par dage siden var vi til en fest hos min veninde's(hende jeg også var til konfirmation hos) forældre men omkring kl:12 om natten, kom han hen til mig og spurgte om jeg ville danse. der var dj lys, høj musik og sådan, men jeg sagde nej tak. men han blev ved, men jeg turde ikke(er dårlig til at danse). Nu fortryder jeg det virkelig og er virkelig forelsket i ham, men tør ikke sige noget til nogen om det og ved ikke hvad jeg skal gøre for jeg plejer ellers ikke af være genert. 
håber der er nogle der kan hjælpe.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-08-31T16:16:00 1
Josefine
Hej anonyme :)

Det er normalt at være genert overfor den fyr man er forelsket i, og det tror jeg kun han er glad for. At du siger nej tak til er danse er også helt fint hvis ikke du er tryg ved det, men så synes jeg til gengæld du skal prøve at tage fat i ham næste gang du ser ham, så han ikke tror du ikke er interesseret. Gør noget du er tryg ved: skriv en besked, tag fat i ham og spørg om han har lyst til at gå en tur, hvad end du føler dig tryg ved - og hvis ikke du tør noget som helst, så kan det være du måske skulle prøve at springe ud af din komfortzone og give det en chance - det bliver han sikkert glad for! Og ikke mindst dig selv.

Ellers kan du vente på at han kontakter dig igen, og gribe chancen! :)

Held og lykke

Knus, Josefine
2014-09-08T13:32:05 1
Lotte
Hej anonyme,

Det lyder som en fin fyr, du har fundet dig der. Han har jo tydeligvis prøvet at komme i kontakt med dig og søgt din opmærksomhed. Det er selvfølgelig svært at svare på om han kan lide dig, men jeg tror kun, at han ville blive glad for, hvis du prøvede at tage kontakt til ham. Det kunne fx være en lille besked til at starte med. Jeg tror i hvert fald, at det vil være et klogt træk, at du tager initiativet til at kontakte ham næste gang. Så vil han også se, at du måske er interesseret, så det måske ikke kun kommer fra hans side af.

Jeg håber, at det hjalp dig lidt på vej :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym