Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3519 spørgsmål og givet 6062 svar de sidste 12 år
2014-09-05T14:12:00: 2014-09-09T22:06:38: 2

Brevkassespørgsmål

Skal, skal ikke....


Hej,

Jeg er en dreng på 17 år med ingen rigtig erfaring i at have en kæreste. Jeg har nu gået i klasse med denne her pige i lidt over et år. Jeg er gode venner med hende og er bange for at ødelægge venskabet hvis jeg siger jeg rigtig godt kan lide hende. Vi har det tit sjovt sammen, jeg er desuden også en af de drenge som hun f.eks. har mest kropkontakt med som kram. Jeg har tænkt på at spørger en af hendes veninder som jeg også rigtig god kender om jeg overhovedet har en chance men problemet er bare stadig at jeg er bange for at ødelægge det hele... Hvad gør jeg?

Venlig hilsen en meget forvirret ung fyr
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-07T17:05:28 1
Josefine
Hej forvirrede :)

Hvad vil du helst? Gå og ærgre dig over at du aldrig gav det en chance? Eller ærgre dig over at du gav det en chance fordi det potentielt kan ødelægge jeres venskab? Det du vægter højest, må være det du holder ved. 

Jeg er fan af at tage chancer, for hvis ikke man tager dem vinder man aldrig. Og du kan sagtens miste på det, men min erfaring er at man mister mest på ikke at tage chancen. Men du skal gøre hvad du synes er rigtigt! :)

Knus, Josefine
2014-09-09T21:52:36 1
TuChi

Kære forvirret ung fyr

Det er en god ide, at høre hendes veninde ad. Det kunne være, at hun ved hvordan din crush føler for dig – men husk: veninder snakker. Fortæller du veninden dine følelser, kan du også næsten være sikker på, at det går videre til din crush. Derfor synes jeg også, at det ville være en god ide, at du gør det op med dig selv: er det okay med dig, at I bare er venner?

Du må tage en vurdering om du vil risikere jeres venskab eller kan du leve med, at I bare er venner. For som du selv skriver, er der jo chance for, at tingene mellem jer kan blive akavet bagefter. Som tilføjelse vil jeg også sige, at tingene kun er akavet, hvis du selv gør det akavet. Hvis hun holder sig tilbage og ikke vil gøre de ting I plejede at gøre (som venner), så kan det måske være, at hun bare er bange for at såre dig. Piger er rigtig god til at snakke om følelser, så hvis tingene ikke går som ønsket, kan du altid fortælle hende, at du savner hendes venskab.

Ofte handler kærlighed om at tage chancer: Man kan både vinde og tabe. Det er aldrig fedt at tabe, men i det mindste ved hun besked. Derfor skal du også forberede dig på konsekvenserne og handle derfra. Hvem ved hvad udfaldet bliver :)

Rigtig meget held og lykke. Jeg håber, at svaret kan hjælpe lidt.

Knus Tu Chi

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Forelsket i min kvindelige lærer

Hej. Jeg er en pige på 17 år. Jeg har det problem at jeg er blevet mega forelsket i min kvindelige...

Føler mig udnyttet

Hej Jeg har kendt en fyr i længere tid, i perioder været sammen flere gange om ugen, og som t...

Forelsket i min bedste venindes kæreste...

Hejsa. For 2 måneder siden startede jeg på efterskole. Jeg har fået en rigtig god veninde, som je...

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym