Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2014-09-06T22:14:39: 2014-09-09T22:08:07: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i sin lærer


Hej. mit problem er at jeg måske er blevet forelsket i min gamle lærer. det vil sige jeg har lige fået ham i idræt igen men kun i 1 år. Men er virkelig bange for at jeg er blevet forelsket i ham og måske fået følelser for ham......Er det normalt? Jeg vil bare ikke have det sådan her. Hvad skal jeg gør?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-07T17:14:21 1
Josefine
Hej lonelygirl :)

Ja, det er fuldstændig normalt, og det skal nok gå over igen, men det kan tage tid og det kan være frustrerende, men der er ikke andet at gøre end at lade tiden passere. 

Knus, Josefine
2014-09-09T21:43:27 1
Michala
Hej du, 

Det er ret normalt at opleve, at man bliver lidt forelsket i en lærer. Mange synes, det er lidt spændende, fordi læreren er en autoritet, og måske også fordi man godt er klar over, at det er en lidt forbudt og urealistisk tanke at lege med. Du kan nok sammenligne det lidt med at blive "forelsket" i en kendis. 

Jeg forstår godt, at du ikke synes, det er så rart, at have den slags tanker, men du skal ikke føle dig unormalt. Jeg er næsten sikker på, at tankerne nok skal forsvinde igen, og når du skriver til os, viser det også, at du ikke har lyst til at have den slags tanker. Prøv at tænke tingene igennem og fortæl dig selv, at det ikke nytter noget.

Jeg håber, du kan bruge mit råd, og at du snart kan lægge tankerne på hylden. 

De bedste hilsner herfra
/ Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym