Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2014-09-06T22:29:58: 2014-09-10T20:42:08: 3

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre med ham?


jeg har været vild med ham mega længe, men han er ikke vild med mig, siger han.
efter noget tid skriver han, at han godt kan lide mig, jeg tror på det, men for nogen dage siden fik jeg af vide at han kun sagde det for ikke at gøre mig ked af det, jeg blev mega knust. og vi har snakket lidt om det, hvor jeg sagde at det var ikke okay og at jeg vidste ikke om jeg vil være venner med ham mere. for han havde givet mig så mange falske forhåbninger, og man kunne godt se jeg havde grædt helt vildt. 

han vidste ikke rigtig hvad han skulle sige. skal jeg tilgive ham?
1-2 dage efter snakkede en af mine veninder med ham, hvor hun sagde til ham at jeg ikke rigtig vist om jeg vil være venner med ham mere.

hun sagde han var mega ked af det, og havde fortrudt det og bare var ked af det.
men nogen gange er jeg usikker på om han kan lide mig, han er blevet mega ked af det over det her, han tager nogen gange min hånd og nogen gange krammer han mig.

han siger alt til mig, og vil gerne tæt på mig, han smiler altid når han kigger på mig.
jeg føler der er et eller andet så jeg ved ikke hvad jeg skal tro på, jeg er så forvirret.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-07T17:18:23 1
Josefine
Hej Maja :)

Øv, hvor er det en ærgerlig situation du står i. Jeg synes at du skal tage det han siger for gode, så hvis han siger han ikke kan lide dig og at det var for ikke at gøre dig ked af det, så er det sikkert sandt. Det at han er kærlig over for dig kan jo være fordi han er oprigtigt ked af at have såret dig. Hvis han kan lide dig, så skal han nok fortælle dig det. 

Jeg kan godt forstå du er såret og ked af det, men det virker som om han er ked af det og stadig gerne vil være din ven. Du må bare finde ud af om du har lyst til det når nu du er så glad for ham.

Kram, Josefine
2014-09-10T14:43:03 1
Lotte
Hej Maja,

Jeg kan godt forstå, at du bliver rigtig ked af, at han ikke mente det, da han sagde, han havde følelser for dig. Det er bestemt ikke sjovt, når nogen lyver om sådan noget.
Jeg synes, at det er rigtig stærkt af dig, at du fortæller ham, at det ikke var okay gjort, for det var det ikke.

Selvom han blev ked af, at det få den information af din veninde, så er det stadig ikke sikkert, at han har følelser for dig. Han er måske rigtig ked af at have mistet en god ven, hvilket også kan være rigtig hårdt - både for ham og dig.

Jeg kan godt forstå, at du bliver forvirret, når han tager din hånd og sådan, men måske bliver du nødt til at fortælle ham, at hvis i skal være venner, så bliver han nødt til at stoppe med at sende forkerte signaler, så du ikke bliver i tvivl. Der er dog meget forskel på, hvor folk synes grænsen går, når man er venner. Han lægger måske ikke så meget i berøringerne, som du gør - men det kan i måske finde en løsning på?

Du kan desværre ikke tvinge nogen til at have følelser for dig, hvis de ikke er der. Jeg synes dog også, at du bør overveje om du virkelig vil miste ham som ven. Han lyder til at være en rigtig god en og en du føler dig tryg ved. Det kan være svært at få et ligeså godt venskab til en anden.

Jeg håber, at dette var en lille hjælp :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte 
2014-09-10T17:17:03 1
TuChi

Kære Maja

Jeg forstår godt, at det er forvirrende. Det er ikke fair for dig, at han siger det ene, men handler på en anden måde. Et godt råd kunne være, at du snakker med ham om det. Læg kortene på bordet og fortæl ham, at hans handlinger forvirrer dig. Det kunne jo være, at hans handlinger er baseret på det faktum, at han ikke er klar på at opgive jeres venskab. For som du selv skriver, vidste du ikke, om du kunne forblive venner med ham. Tag en lang snak med ham, og hør ham ad. Nogle drenge har svært ved at snakke om følelser, så vær tålmodig. Held og lykke herfra.

Knus TC

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym