Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-09-08T21:26:35: 2014-09-10T21:04:33: 2

Brevkassespørgsmål

Playeren


Hej jeg er en dreng på 15 år og har et problem med piger, jeg elsker piger og har noget med ret mange. og problemet jeg har her er at nærmest alle de piger jeg har noget med er veninder, og som i nok ved snakker veninder sammen, men det ikke rigtig sket endu at de har fundet ud af jeg har noget med dem alle, jeg vil helst ikke såre nogen af dem, men det kommer jeg nok til. jeg har tænkt meget over at skrive til dem at jeg har noget med dem alle sammen, før de ligesom begynder at snakke om det? jeg er ret meget i tvivl for jeg vil ikke nøjes med en af dem, jeg vil have dem alle! men det ved jeg jo godt jeg ikke kan, hvad syntes i jeg skulle gøre, fortælle dem at jeg har noget med dem alle sammen eller bare blive ved med at køre den videre?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-10T14:11:07 1
Josefine
Hej Elias :)

Piger er rigtig spændende og smukke væsner, så det er helt almindeligt at synes godt om dem. Men med det sagt er det ikke ensbetydende med at man skal se dem som slik i en slikbutik som man kan gå og ta' af som man ønsker. Jeg synes helt klart at du skal droppe det du har gang i og finde ud af hvad det er du søger. Er det en kæreste, er det en flirt eller er det bare hyggesnak? Uanset hvad så dur det ikke at skrive med hele pigegruppen, hvis ikke de er klar over hvad dine ønsker er. 

Jeg synes fremover at du skal være ærlig og fortælle de piger du skriver med hvad det er du vil, så du ikke ender i en situation som nu, hvor de ikke aner hvad der foregår og det kan ende galt.

Knus, Josefine
2014-09-10T14:54:41 1
Lotte
Hej Elias,

Som du selv siger, så tror jeg også kun, at du kommer til at såre nogen, hvis du fortsætter i samme spor. At du skriver herind til os, betyder måske også, at du egentlig godt ved, at du har gang i noget, der måske ikke er så smart på sigt. Du synes sikkert, at det er spændende at have gang i flere på samme tid, men alligevel får du også lidt dårlig samvittighed, hvilket egentlig måske er meget godt.

Du skal gøre det, du har mest lyst til. Dog tror jeg ikke, at der kommer noget godt ud af at køre den videre med alle pigerne. Når de først finder ud af det, så mister du med stor sandsynlighed dem alle sammen eller du ender måske med at lave noget splittelse mellem pigerne. De vil med garanti også blive ret sårede og så er du lige pludselig skyld i flere knuste hjerter.

På en eller anden måde er det måske meget godt at være lidt på forkant, ved at du fortæller dem, at du har noget kørende med andre på samme tid. Så kan du jo også lige prøve at overveje om, der ikke er en af dem, der er lidt mere interessant, lidt sødere eller noget andet, og du derfor kun holder dig til denne ene?

Jeg håber, at det hjalp dig lidt på vej, selvom jeg tror, at du inderst inde godt ved, hvad der er det rigtige at gøre :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte  

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym