Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2014-09-10T17:57:15: 2

Brevkassespørgsmål

Blevet såret og brugt


Hej The Love. 
Jeg har skrevet med en dreng i lang tid nu og vi faldt for hinanden og havde også rigtig mange følelser. Men idag fik jeg at vide af ham at han havde noget kørende med en anden. Og nu føler jeg bare han har brugt mig og han har såret mig så dybt at jeg måske ikke vil være forelsket i nogle mere....Men vil bare ikke miste ham han betyder jo alt for mig og kan da stadig lig ham men det gør ondt inden i......hvad skal jeg dog gør? :)

Det er første gang jeg skriver herinde så det er nok ikke så godt fortalt/skrevet. :)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-10T22:00:43 1
Josefine
Hej Katrine :)

Det er rigtig fint beskrevet! Jeg er ked af at høre at du er blevet såret, men det skal endelig ikke være grunden til at du ikke vil opleve kærlighed igen! Desværre hører det med til at være forelsket, at blive såret og det kan man ikke undgå, medmindre man helt undgår kærlighed. Men det synes jeg ikke du skal gøre! Det eneste jeg kan fortælle dig er at det nok skal gå over og at du finder dig en ny sød fyr på et tidspunkt når du er klar, og forhåbentlig mange ude i fremtiden :)

Kram, Josefine
2014-09-11T00:05:23 1
Majbrit

Hej Katrine.

Jeg synes helt bestemt du skal skrive til ham, og fortælle hvad du har fået at vide. Hvis det er rigtigt, så er det altså bare med at komme videre. Selv om man er forelsket skal man ikke finde sig i alt. Så det ville være en rigtig god idè at fortælle ham det, og hvad du føler for  ham så han ved det.

Jeg håber du finder ud af det.

KH Majbrit

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym