Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-09-11T03:41:57: 2014-09-11T21:24:56: 2

Brevkassespørgsmål

Følelser for en pige over nettet


Hey jeg er en dreng på 15 år og jeg har kontakt med en pige på nettet, vi skriver over facebook og sender billeder over snapchat osv, og jeg er begyndt at kunne lide hende rigtig meget og hun har skrevet hun også kan lide mig, men at hendes følelser skifter? hun skrev til mig at nogen gange er hun helt væk i mig og andre gange er jeg bare som en bror for hende, og det føler jeg sådan er lidt nederen for jeg vil jo have hun skulle kunne lide mig hele tiden, men det selvfølgelig svært når man ikke har mødt hinanden endu og har snakket sammen, men hun vil jo rigtig gerne mødes med mig og jeg vil da selvfølgelig også mødes med hende. men det er bare det at jeg er virkelig nervøs og genert når jeg er i nærheden af en pige som jeg kan lide og jeg er bange for det bliver alt for akavet, og derfor er jeg bare bange for at møde hende og kan ikke rigtig tag mig sammen til det, vi skriver jo ikke rigtig så meget om at mødes men jeg ved at vi skal til at mødes for ellers dør det vi har, hvis i forstår. hvad syntes i jeg skal jeg gøre? svar hurtigst muligt
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-11T17:35:40 1
Josefine
Hej Sebastian :)

Jeg synes da bare I skulle mødes, for hvis du er bange for det dør hvis ikke I gør det, så er der vel ikke andet for? Det er normalt at være nervøs, og det skal nok gå over på et tidspunkt, og hvis hun er forstående skal hun nok gøre alt i sin magt for at du føler dig tilpas. Hun er sikkert ligeså nervøs som du er også :) Hvis ikke hun forstår at du er nervøs og genert og ikke kan lide dig for den du er, så var hun slet ikke det værd i første omgang. 

Knus, Josefine
2014-09-11T18:49:14 1
TuChi

Hej Sebastian

Som du selv skriver, vil du jo gerne mødes med hende. Det er helt naturligt at være nervøs og genert. Det viser bare, at du kan lide hende. Hvis I mødes, kunne du jo starte med at fortælle hende, at du er nervøs. Det kan hjælpe med at bryde isen samt give en forklaring på, at du måske kan være lidt stille til at starte med. Derudover kan du også tænke over, hvad I plejer at skrive om. Det er emner der bare kan snakkes om i stedet. Hvis du virkelig gerne vil mødes med hende, så synes jeg ikke din nervøsitet og generthed skal forhindre dig i det. Det kan jo også være, at hun har det på samme måde.

Held og lykke.


Knus TC

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym