Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-09-11T06:18:54: 2014-09-11T22:12:21: 2

Brevkassespørgsmål

Er han interesseret?


Jeg var til den her fest for ca. en uge siden. På vejen derhen faldt jeg godt i snak med én og vi endte ud med at kysse. Han fortalte mig at han længde havde ventet på at dette ville ske og han blev ved med at kysse mig, og fortælle mig at jeg var sød og dejlig. Da vi kom hen til festen dansede vi sammen og kyssede lidt mere, og alt var bare skønt.
Men så dagen efter skrev han slet ikke til mig, hvilket jeg ellers normalt har oplevet at folk har gjort efterfølgende, men det gjorde han ikke.
Dagen efter tog jeg mig så sammen og skrev til ham, hvilket førte ud i en samtale. Vi skrev sammen i omkring 3 dage, men så stoppede den lidt, og så fik der en hel dag hvor vi slet ikke skrev med hinanden.
- det skal også lige siges at vi går i samme klasse og heller ikke der snakker vi rigtig sammen.

Men min pointe er om han er vild med mig? For efter de ting han fik sagt til festen og hvad vi skrev om efterfølgende har virket som om han godt kan lide mig, men når han ikke selv tager initiativ til at starte en samtale med mig i skolen eller over SMS bliver jeg i tvivl.
Jeg håber meget i kan svare på mit spørgsmål.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-11T17:38:28 1
Josefine
Hej du :)

Måske er han bare ikke den store sms-skriver og måske er hans for nervøs til at tage fat i dig i skolen. Men jeg synes da at du skulle spørge ham, så du ikke skal gå og undre dig :) Fortæl ham at du bliver forvirret over de signaler han sender og at du rigtig godt kan lide ham, men at du ikke ved om det bliver gengældt.

Held og lykke!

Kram, Josefine
2014-09-11T21:48:16 1
Andreas
Kære anonym. 
Jeg kan godt forstå, at du er i tvivl, men jeg tror du skal prøve at tage skeen i den anden hånd, og tage initiativ, til at opsøge kontakt med ham. Og på den måde finde ud af om der er noget i mellem jer - du kan evt. spørger ind til festen, om han mente det han sagde til festen.

Det kan jo være at han er lidt nervøs for at opsøge kontakt til dig, det er oftest sådan at når man får alkohol, så bliver man mere modig, og turde gøre ting som man måske ikke ville gøre i ædru tilstand.

De kærligeste hilsner Andreas

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym