Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3435 spørgsmål og givet 5923 svar de sidste 12 år
2014-09-12T19:46:34: 2014-09-15T19:17:17: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i 2 piger på en gang


Hey jeg er en dreng på 15 år og er desværre kommet til at blive forelsket i 2 piger på samme tid, og de her to piger er tilfældigvis tvillinge søstre, jeg kender dem kun over nettet og har slet ikke mødt dem i virkeligheden eller næsten snakket med dem, så forstår ikke rigtig hvordan jeg kan være forelsket i dem? måske er jeg bare forvirret? ved ikke helt hvad der sker, men en af de 2 piger har jeg haft noget med før og vi valgte så at droppe det fordi vi jo ikke rigtig kendte hinanden, men vi er ret gode venner nu og har fået det hele løst, men jeg kan så stadig lide hende lidt? og jeg er også begyndt at kunne lide hendes tvillinge søster som jeg har også skriver med over nettet, men ingen af dem ved at jeg kan lide dem og ved ikke helt om jeg skal skrive det til dem, for vil ikke virke som en player der bare bliver forelsket i hvilken som helst pige, de begge har kæreste på nu eller bare en flirt kan man kalde det, jeg vil godt have hende som jeg har haft noget med før, men jeg kan jo også lide hendes søster og ved bare ikke hvad jeg skal gøre? svar hurtigst muligt
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-14T15:19:49 1
Josefine
Hej Noah :)

Hvis de begge to har en kæreste eller flirt, så passer du vel ikke lige ind i den ligning? Jeg synes umiddelbart du skal lade det ligge, hvis de har kærester, og hvis ikke det virker seriøst og du beslutter dig for at fortælle hvad du føler, så vælg kun én af pigerne. Hvis du fortæller begge at du er forelsket i dem, så tror jeg kun det ender galt. 

Desuden behøver du ikke nødvendigvis være forelsket, måske er du bare fascineret af dem og synes de er søde, og det er normalt hvis du har en god kemi med dem. 

Knus, Josefine
2014-09-14T17:06:22 1
Kamille
Hej Noah 
Det er en problematisk situation du står i nu når de to piger er søskende, men jeg skal gøre mit bedste for at hjælpe dig lidt. Uanset hvor svært det er at holde dine følelser for dig selv vil jeg anbefale at du holder forholdet til de to piger venskabeligt og ikke mere, da du skriver at de begge to har kærester. På denne måde har du også længere tid til at lære de to piger at kende som venner, og du vil på den måde også kunne finde ud af om hvad det er for nogle følelser du har. Det er godt at give dig selv tid til at tænke det hele igennem så du ikke risikerer at ødelægge venskabet med dem begge. Giv det tid, lær pigerne bedre at kende og afklar dig med hvad du gerne vil have i fremtiden!
hilsen Kamilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym