Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2014-09-13T19:12:13: 2014-09-15T19:26:05: 2

Brevkassespørgsmål

Hvorfor spurgte hun om jeg var jaloux?


Hey, jeg har for et par måneder siden haft noget med en pige fra nettet, vi har ikke mødt hinanden og hellere ikke rigtig snakket sammen ret meget, men vi har ikke noget sammen mere vi er bare venner! der var på et tidspunkt jeg var jaloux over hun skrev med en anden dreng og den dreng havde så skrevet til mig at han lige fik under tøjs billeder af hende, men det viste sig så ikke at være rigtigt hun svaret nemlig at det ikke var rigtigt da jeg spurgte hende, og det var så der hvor vi kunne lide hinanden og jeg ved hun ikke løj for hun skrev nemlig hun aldrig kunne finde på at lyve overfor mig og det tror jeg selvfølgelig på? men den dag idag nævner hun det stadig lidt, hun skrev til mig her for et par dage siden at han lige havde sendt hende en snap og så skrev hun om jeg var jaloux? hvilket er mærkeligt bare sådan lige at skrive, men så tænkte jeg selvfølgelig på om hun stadig kunne lide mig! er forvirret ved ikke hvad hun mente med det? kan hun stadig lide mig eller ville hun bare se om jeg blev jaloux?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-14T15:48:44 1
Josefine
Hej Marcus

Det kunne godt lyde som om hun kan lide dig, for hvorfor skulle hun ellers være interesseret i at vide om du stadig bliver jaloux? Måske var det bare i spas. Jeg ved det ikke, og hvis du meget gerne vil vide det synes jeg at du skal spørge hende :)

Knus, Josefine
2014-09-14T17:09:07 1
Michala
Hej Marcus, 

Det er selvfølgelig svært at sige, hvad hun tænker, men det lyder til, at hun i hvert fald gerne vil have, at du er lidt jaloux, så måske har hun stadig lidt følelser for dig. Ellers har jeg i hvert fald svært ved at gennemskue, hvorfor hun skriver sådan til dig.
Hvis ikke du vil have noget kørende med hende, synes jeg bare, du skal svare, at du ikke er jaloux, og så lukke samtalen ret hurtigt.

Håber du finder ud af det. 

Mange hilsner
/ Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym