Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2014-09-15T09:39:03: 2014-09-16T22:07:07: 3

Brevkassespørgsmål

Hvad sker der med mig?


Hey TheLove, jeg er en dreng på 14 år og er venner med den her pige på 15, jeg har kendt hende i cirka 2-3 år nu og der er bare noget helt specielt ved hende, jeg syntes hun er rigtig sød og sådan men andre gange kan hun også virkelig være den største bitch, undskyld sproget. men det er bare det at jeg ikke kan lade vær med at tænke på hende, men ihvertfald hun havde fødselsdag for et par dage siden nu og hun fyldte selvfølgelig 15 år og jeg følte virkelig for at give hende en gave og bare gøre hende glad, for jeg har aldrig rigtig givet hende en gave før og det var bare det at jeg blev rigtig nervøs og da jeg så skulle give hende gaven begyndte jeg bare at ryste helt vildt imens jeg sad lige ved siden af hende, ved ikke hvad der skete med mig? det er også bare sådan vær gang jeg ser hende eller hun kommer hen til mig for at kramme mig så bliver jeg vildt nervøs og mit hjerte begynder at banke virkelig hurtigt, sådan har jeg cirka haft det i de 2-3 jeg har været venner med hende? men det skifter sådan nogen gange, så jeg ved ikke rigtig om jeg kan kalde det for en rigtig forelskelse? hun er vildt sød men som skrevet før kan hun også bare være et helvede at være i nærheden af hvis hun er sur eller andet, vi har også været igennem meget disse år og har været uvenner virkelig mange gange! men jeg tror nok vi er kommet til der hvor vi ikke vil miste hinanden mere, og vi har også lovet hinanden ikke at blive uvenner mere, og det håber jeg selvfølgelig holder, for vil ikke miste hende igen. jeg ved bare ikke helt hvad der sker med mig? tror i jeg er forelsket eller hvad sker der for mig??
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-15T20:24:43 1
Andreas
Hej Drew! 
Jeg tror bestemt at du er forelsket, der er ikke noget galt i at det skifter indimellem, du er i den alder hvor hormonerne begynder at fise rundt i hele kroppen, og giver dig de ryste ture, og hjerte banken, når du er sammen med din veninde der. Det er normalt at blive nervøs når man er forelsket. man har en masse sommerfugle i maven, og sådan er det for os alle sammen. Men som sagt det kan skifte en hel del, og det er jo sådan det er. 

Held og lykke fremover 
Bedste hilsner Andreas
2014-09-15T23:18:30 1
Lotte
Hej Drew,

Det kunne godt tyde lidt på en forelskelse, især når du reagerer, som du gør. At du bliver vildt nervøs og at hjertet hamrer betyder ofte, at det virkelig betyder noget for dig, hvad hun synes om dig. Det er svært at sige hvornår man er rigtig forelsket, det kan man desværre ikke måle på en skala.

Dine følelser skifter måske lidt i perioder, hvor i ikke ser hinanden, skriver eller at i måske får lidt for meget af hinanden til tider? Det er umiddelbart meget normalt, at man kan blive lidt træt af hinanden og så stadig have virkelige følelser for vedkommende.

Hvis du virkelig er forelsket i hende og ikke vil miste hende, så må du også affinde dig med hvordan hun er, når hun bliver sur. Man kan desværre ikke nøjes med halvdelen af pakken, men hvis følelserne er gengældt, vil hun måske også prøve at dæmpe sine vredesudbrud lidt. At man bliver sur, kan også ofte være fordi, der netop er flere følelser indblandet og man jo netop ikke ønsker at miste noget og at man holder af hinanden.

Det lyder i hvert fald til, at du bør springe ud i det og se hvad det bringer, hvis du tror, at dine følelser er gengældt. Du skal selvfølgelig passe lidt mere på, hvis hun kun ser dig som en ven.

Jeg håber, at dette hjalp dig lidt på vej :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte
2014-09-16T07:45:41 1
Nanna

Hej Drew

 

Det lyder som om du har alle symptomerne for en forelskelse :-) - kan ikke stoppe med at tænke på hende, hurtigt hjerte banken, osv. Men det er svært for mig at sige hvordan dine følelser er- det er kun dig selv der ved det, men hvis de er som du beskriver dem så er jeg sikker på du er forelsket. Hvis det har stået på i 2-3 år er det jo klart at ens følelser går op og ned ,og det kan være svært at finde ud af hvordan man lige har det. Jeg synes du skal finde ud af med dig selv om du er forelsket i hende, og hvis dit svar er ja- hvad vil du så gøre ved det? Du skriver også at i har været meget uvenner og haft mange op og nedture- nu ved jeg ikke hvad i har skændes over men hvis du har gemt dine følelser væk kan det godt være en grund til at man kan blive irriteret, og ked af det på den anden person og over ting de gør. Du skriver også at hun godt kan være en bitch nogle gange- det kan de fleste piger godt være, og især i den alder, men jeg ved selvfølgelig ikke om det kun er derfor men hun må jo også være sød siden du kan lide hende :-)

Jeg håber du finde ud af hvad dine følelser er, og at du finde ud af hvad du vil gøre med dem, og ikke bare gemmer dem væk da det kan være meget hårdt, og man kan gå og bruge meget tid og energi på at holde dem inde og det kan også gøre rigtigt ondt og gøre en ked af det.

 

Held og lykke ¨

 

-       Nanna


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym