Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2014-09-15T15:42:46: 2014-09-16T22:11:40: 3

Brevkassespørgsmål

Kan ikke finde ud af mine følelser


Hej TheLove

Jeg er lige for tiden bosat i et land i Asien. I lørdags var jeg i byen og faldt i snak med den her fyr der er født og opvokset i landet, han har dog taget uddannelse i USA. Vi snakkede rigtig godt sammen og han endte med at kysse mig, og jeg gjorde ikke modstand.
Da jeg ville hjem fulgte han mig til min opgang og spurgte om han måtte komme med op. Jeg sagde at det syntes jeg ikke og han accepterede det. Dagen efter skrev han og spurgte om jeg ville med ud at se en film, jeg svarede at det lød rigtig hyggeligt og det har vi nu planlagt at vi skal i morgen.
Det der er mit problem, og som går mig rigtig meget på, er at jeg de sidste næsten to måneder har skrevet med den her fyr hjemme i Danmark. Jeg er begyndt at få følelser for ham og jeg ved han har for mig, han snakker både om hvornår vi skal have børn, hvad de skal hedde osv.
Jeg er nu rigtig forvirret og ved ikke hvad jeg skal gøre. Skal jeg sige til ham jeg mødte i byen at vi ikke kan ses mere, fordi jeg på en måde har en fyr i Danmark? Eller skal jeg bare ses med ham og have det lidt sjovt de sidste tre måneder jeg bor her? Jeg føler også jeg holder ham lidt for nar, da han, går jeg ud fra, ikke ved jeg snart skal hjem igen, det har jeg dog tænkt mig at fortælle ham.
Jeg skrev til ham fyren hjemme i Danmark, med det samme jeg kom hjem om natten, at jeg havde mødt en fyr og han havde kysset mig. Jeg skrev at jeg var ked af det fordi jeg jo var begyndt at få følelser for ham, men at jeg også var forvirret fordi jeg ikke vist hvor det ville føre hen med os. Han var rigtig sød og forstående og sagde bare at jeg var sød og at han, efter at have læst beskeden, bare ville have mig endnu mere.
Der er også et andet problem. Jeg kiggede hans facebook igennem, ham jeg mødte i lørdags, og syntes nogle af hans billeder var lidt "mærkelige". Jeg søgte på hans navn på Google og det viste sig at han åbenbart er en små kendt person i landet, journalist og optræder på tv. Jeg har ikke lyst til at det skal ud nogen steder at vi ses, har fundet flere artikler om ham på nettet, da det jo aldrig vil kunne blive til mere end en "ferie-flirt". Jeg er meget forvirret da jeg ikke kan finde ud af om jeg faktisk rigtig godt kan lide ham, han er både sød og sjov, og så set han ovenikøbet godt ud.

Hvad synes i jeg skal gøre? Skal jeg sige til ham fra i lørdags at det ikke kan blive til noget og at vi kun kan være venner? Eller er det i orden at jeg ser ham de næste tre måneder?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-15T20:17:37 1
Andreas
Hejsa 
jeg synes det godt du skriver herind, jeg synes du skal fortælle ham fyren i Asien, at du synes i bare skal være venner, hvis det er den følelse du har inden i dig. jeg synes det ville være i orden at i mødes de 3 måneder, hvis han kan acceptere at du har en fyr hjemme i Danmark, som du er glad for - kan han så ikke acceptere dit valg, så er det jo op til ham, om han vil fortsætte kontakten eller ej 

De kærligste hilsner Andreas
2014-09-16T07:24:09 1
Nanna

Hej “mig I Asien”

 

Jeg kan ikke fortælle dig hvem af dem du skal vælge, men jeg synes ikke du skal se dem begge på samme tid da det ikke vil være fair for nogle af dem.

Det kan være svært at finde rundt i det hele, især når dit forhold hjemme i Danmark stadig er så nyt, og du stadig skal være væk i 3 mdr.  Jeg synes det er rigtigt godt at du har været ærlig for din fyr hjemme i Danmark, og fortalt ham hvad der er sket, og det beviser jo også at du har haft dårlig samvittighed.

Mit råd vil klart være at du finde ud af hvor stærke dine følelser er for din fyr hjemme i Danmark er, og hvis du gerne vil være sammen med ham når du kommer hjem så synes jeg du skal droppe din flirt, og glæde dig til du ser din fyr i Danmark.

Jeg vil også tage en snak med din fyr i Danmark, og være sikker på hvordan han føler, og om han også vil vente 3 mdr. på du kommer hjem.

Hvis du derimod synes at 3 mdr. er for lang tid at vente, og du gerne vil have det sjovt i det sidste stykke tid så synes jeg at det er det du skal og så fortælle din fyr i Danmark at du ikke vil vente, så han ikke føler sig holdt for nar og går og venter på dig.

Derudover synes jeg du skal tage en snak med din flirt, og under alle omstændigheder fortælle ham at du skal rejse så han også ved hvad det her er.

Du skriver at du ikke kan finde ud af dine følelser men det er der desværre heller ikke nogen anden der kan- noget der måske kan hjælpe dig er at tænke ud i fremtiden, kan du forestille dig en fremtid med din fyr i Danmark? Vil du have et forhold eller vil du bare have det sjovt? Gør han dig glad? Savner du ham? Har du lyst til at være sammen med ham?

Det med følelser kan være rigtigt forvirrende, og der findes desværre ikke en manual der fortæller dig hvad det rigtige svar er, men det jeg er kommet længst med i mit liv er at lytte til mine følelser, og tage en beslutning derfra og så kan man hurtigt mærke om det er rigtigt eller forkert og hvis det er forkert så ved man det og så kan man altid prøve at lave det om.

 

Jeg håber du kan bruge mit svar

 

Held og lykke med det hele

 

-Nanna


2014-09-16T22:03:39 1
TuChi

Kære dig i Asien

Det er en god ide, at fortælle ham i Asien, at du kun skal være der i 3 måneder mere. Det kan give jer mulighed for, at snakke om hvad I har sammen og hvordan I tilbringe de sidste måneder sammen – om det så skal være som venner eller ej. Det er i hvert fald en god ide, at inddrage ham ind i dine planer. For det vil hverken være fair for dig eller ham, at få følelser i klemme, velvidende at afstanden kan være en stor forhindring for jeres fremtid sammen. Held og lykke herfra.

Knus TC

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

Forelsket i en niende klasse

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år og går i 8 klasse. Er forelsket i en af 9 klasser...

Kan han mon lide mig

Hej brevkasseJeg er en pige på tretten år, og er vild med en der er et år ældre end mig. Jeg har...

Glemmer ham aldrig

Hej ungzone Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har vær...

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig go...

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym