Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2014-09-16T06:44:15: 2014-09-17T21:58:24: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i min kusine


Hey TheLove! 
jeg har et kæmpe problem og det er at jeg tror jeg er blevet forelsket i min kusine, jeg har altid syntes hun var rigtig sød og flot og jeg får hele tiden lyst til at kysse hende når jeg er i nærheden af hende, og det skal lige siges hun er meget ældre end mig! omkring de 22 tror jeg, det lidt mærkeligt at jeg vil sådan noget med min kusine. jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre, gider ikke fortælle det til nogen fordi det er for flovt og så valgte jeg bare at skrive ind til jer, håber i kan hjælpe..
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-16T22:28:22 1
TuChi
Kære Anton

Følelser, er jo ikke noget man selv har kontrol over. Det er selvfølgelig også svært, at slukke for dine følelser, selvom om du synes det er forkert. Dog, tror jeg også du ved, at dette ikke kan blive mere end en forelskelse. Du er ung, og forelskelsen skal nok gå væk af sig selv. Især når du møder en anden sød pige, der har samme interesser som dig og har omkring samme alder. Så tror jeg, at du straks kan mærke forskellen mellem dén forelskelse og denne. 

Knus TC
2014-09-17T11:56:25 1
Nanna

Hej Anton

Når du er 15 år og din kusine er noget ældre kan det være fordi du er fascineret af hende – mange drenge i den alder synes at pigerne der er ældre er meget mere spændende end pigerne på deres egen alder og fordi du synes hun er sød og flot er betyder nødvendigvis ikke at du er forelsket i hende. Du må hvert fald prøve at finde ud af hvad dine følelser rigtigt er fordi det med familie er ikke en god idé- hvis du stadig har følelser for hende så prøv at komme ud og snakke med nogle andre piger så du ikke tænker så meget på din kusine.

Jeg håber du kan bruge mit råd

Held og lykke

-Nanna


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym