Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2014-09-16T12:09:23: 2014-09-17T22:06:36: 2

Brevkassespørgsmål

Skal jeg skrive til ham?


Hej!

For ca. 10 dage siden mødte jeg en fyr i byen. Han tog initiativ til at snakke med mig. Vi snakkede længe, og jeg tog med ham hjem hvor vi kyssede og snakkede. Derefter sås vi tre dage i træk. Vi snakkede om alt muligt, og han sagde at det var rart at vi kunne snakke om alt. Jeg spurgte ham på et tidspunkt indirekte, om han ville noget seriøst. Så blev han nærmest fornærmet og spurgte hvad jeg mente, sagde at han sgu da ikke ville ligge og kysse mig hvis ikke han mente noget seriøst, at det ville være "sygt" og "perverst".

Sidste gang vi sås sagde han, at han ikke vidste hvornår vi kunne ses igen, da han havde et par travle dage inden han skulle til Odense med en tidligere arbejdskollega. Det skal siges at han er noget ældre end jeg selv.

Nu forstår jeg ganske enkelt ikke, hvorfor han ikke har skrevet. Han er efter al sandsynlighed ikke kommet hjem fra Fyn endnu, men jeg tænker bare at det er en lille ting at skrive en besked og høre om alt er vel? Han har tidligere sagt at han slet ikke behøver være sammen med hans kæreste hver dag, og han strejfer mig som en der har meget brug for frihed. Men han har også sagt at det der med at spille kostbar er latterligt. Så jeg tænker jo også om han evt. tester mig nu, for at se om jeg skriver til ham eller om jeg bare spiller kostbar og uinteresseret? Jeg har lyst til at skrive, men vil ikke virke for påtrængende. Det kan jo være at de har travlt? Men det er trods alt en uge siden vi sidst har skrevet, og jeg begynder at tænke meget over det, som dagene skrider frem.

Håber virkeligt I kan hjælpe!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-17T11:03:02 1
Nanna

Hej Barbara

Det lyder til at i et tilbragt et par dejlige dage sammen, og derfor synes jeg helt sikkert at du skal skrive til ham. Tit og ofte tænker piger meget mere over tingene end drenge gør, og måske har han bare haft travlt med sit arbejde, og ikke tænkt så meget over det- det ved jeg selvfølgelig ikke, men jeg synes helt sikkert du skal skrive en besked til ham og finde ud af det. Man kan hurtigt komme ud i en situation hvor man selv går og bliver ked af det hvis man venter på han skriver- og ja nogle drenge har brug for lidt plads så de ikke føler sig fastklemt, og det kan godt være at efter i har været sammen tre dage i træk at han godt vil have lidt luft men en uge er også rigeligt plads. Så mit råd er: skriv til ham, se hvad han svare og så tag den derfra, der kan du jo hurtigt mærke hvordan han har det ud fra hans svar. Det er hvert fald synd hvis i har det godt sammen og det så ikke bliver til mere fordi ingen af jer skriver.

Alt held og lykke til dig

  • Nanna


2014-09-17T18:33:28 1
Josefine
Hej Barbara :)

Ja, jeg kan ikke svare på hvad det betyder at han ikke har skrevet, men du kunne jo prøve at skrive en besked til ham og høre hvordan det går. Hvis du mærker at han er typen der har brug for frihed kan det jo godt være alene af den årsag han ikke har skrevet til dig og fordi han har travlt. Hvis han selv påstår det er latterligt at spille kostbar, så er det forhåbentlig ik det spil han spiller selv. Skriv en sød sms og sig at du tænker på ham eller noget og hvis han gengælder det er den vel ikke længere :)

Held og lykke

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym