Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3461 spørgsmål og givet 5965 svar de sidste 12 år
2014-09-16T17:29:50: 2014-09-17T22:10:24: 2

Brevkassespørgsmål

Droppe det eller ej?


Hej. Jeg har et lille problem. Ser i, der er denne her dreng. Han går i min klasse og har en tvillingebror (som også går i min klasse). Jeg tror godt jeg kan lide ham... Nogle gange er jeg fuldt ud overbevist, men andre gange føler jeg er det er åndsvagt. Nogle gange finder jeg nærmest på mine egne dårlige grunde til at hade ham. Det burde heller ikke være svært. Der er bare det lille hængeparti, at jeg tror min bedste veninde også kan lide ham. Hun er også pænere end mig, mere åben end mig, sjovere end mig o.s.v. Det er som om alle drenge kan lide hende (og piger for den sags skyld). De ligger begge to på hinandens førsteplads som bedste venner på Snapchat. Jeg bliver vildt irriteret hver gang jeg ser det!
Men her på det seneste har jeg syntes at hans bror (som også er okay sød) har virket mere interesseret. Jeg ved bare ikke om jeg skal droppe det hele, blive ved med at prøve eller noget helt andet?

Hvad synes i?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-17T11:37:32 1
Nanna

Hej Ida

Det kan være svært at finde ud af hvad man præcis føler og det kan gå op og ned, men det lyder til at du er forelsket i den her dreng men prøver at tvinge dine følelser ned fordi du ikke er sikker på om de er gengældt og du er sikker på han vil vælge din veninde. Du skriver ikke noget om hvor meget du snakker med ham men mit råd vil være at prøve at snakke mere med ham og finde ud af om dine følelser er virkelige og evt. finde ud af om han føler det samme for dig. Man kan ikke selv vælge hvem man bliver forelsket i desværre og derfor kan det være svært bare at droppe det og undertrykke sine følelser. det kan også være rigtigt hårdt at skulle skjule sine følelser og man kan gå og blive ked af det. Derudover så tror jeg de fleste piger altid synes deres veninde er pænere, og bedre til alting men det er ikke altid rigtigt og det er ikke en god idé at gå og sammenligne sig selv med sine veninder hele tiden- du er den du er J

Når du skriver at du synes at hans tvillingebror er ved at blive interessant skal du passe på at det ikke bare er fordi du føler at du ikke kan få hans bror og så bruger ham som en erstatning

Alt held og lykke

  • Nanna


2014-09-17T18:35:12 1
Josefine
Hej Ida :)

Jeg synes da du skal finde ud af hvad det er du vil, for det virker som om du er forvirret. Jeg synes ikke du skal gå efter hverken den ene eller den anden hvis du er i tvivl om hvorvidt du overhovedet kan lide dem :) Når du har fundet ud af det, så synes jeg klart du skal tage chancen!

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

Hun siger hun har brug for tid pga. sin ex.

Hej Brevkasse jeg er en forvirret dreng på 18 år.her for en uge siden skulle jeg i byen med nogle ...

Jeg crusher på en som er meget ældre- hjælp

hejsa. jeg er en pige på 16 år, der lige er stoppet på efterskole. her i sommerferien blev jegspu...

Er det forelskelse??

Min lillebror har haft en ven på besøg i fem dage, hans ven havde familien med. Vennens storebror ...

Er han interesseret i mig eller ej

HejsaJeg har skrevet med en dreng i snart 7 måneder nu, dog er det først de sidste 3 måneder der ...

Min drøm

Hej med jer. Jeg har har et crush og jeg har drømt om ham i et par gange.Mig og mit crush har ...

Min første rigtige forelskelse

Hej jeg er en dreng på 15 år som er helt vild med en pige. Jeg går på efterskole sammen med en p...

Drengen?

Hej brevkassenJeg er en pige på 13 og er lidt i tvivl om der er en dreng jeg kan lide... Jeg ved ik...

4 måske 5?

Hej brevkassenJeg er en pige på 13 og har lidt af et problem. I min klasse er der 4 vildt søde dre...

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym