Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3266 spørgsmål og givet 5650 svar de sidste 11 år
2014-09-17T18:25:41: 2014-09-21T01:38:25: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i brors ven.


Kære brevkasse.

Jeg har en lillebror der går i 7 klasse, jeg går selv i 9 klasse. Der er kommet en ny dreng ind i min lillebrors klasse(han startede efter sommerferien). Lad Os lige kalde ham den nye i min lillebrors klasse for Bob. Bob er en rigtig sød og sjov dreng. Troede aldrig jeg ville blive forelsket i en yngre dreng, og især ikke i en af mine brors venner. Begyndte at få lidt følelser for ham efter han havde været med til min brors fødselsdag(min bror holdt fødselsdag en fredag). Så om mandagen kom Bob hen til mig og mine veninder, da vi stod og ventede på bussen. Vi snakkede allesammen godt sammen, men jeg følte det var en særlig kemi mellem os.. Vi får tit øjenkontakt på gangen, og han smiler altid til mig. Men en af mine bedste veninder syntes også ret godt om ham. Men hun vil ikke have noget seriøst med Bob, men det vil jeg derimod.. Så er meget i tvivl om jeg skal gå efter ham.Vi joker meget med det mig og min veninde, og siger ting til hinanden som:"han er min, kun min". Og :"han smilede til mig". Også er der jo også lige det at jeg er han er venner med min bror. Har ikke så meget lyst til at snakke med min bror om det før jeg ved om han også kan lide mig. Det strejfer mig også lige om jeg egentlig er for gammel til ham? Nogle af mine veninder syntes det er lidt klamt at jeg kan lide ham. Er bare så meget i tvivl, men kan virkelig godt lide ham. Håber i kan hjælpe mig:)

MvH. Emma:)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-09-18T13:55:15 1
Isabel

Hej Emma :-)

Først om fremmest synes jeg, at du skal have på det rene med din veninde, hvem af jer der skal være sammen med “Bob”, så I ikke riskierer at ødelægge jeres venskab. Det er ingen fyre værd.

Jeg kan godt forstå, at du synes det er en lidt speciel situation, du star i, når det er en af din brors venner, men det synes jeg ikke, du skal tænke så meget på. Hvis du kan lide ham, kan du lide ham, og så er det lige meget, hvem han er venner med. I forhold til aldersforskellen synes jeg ikke, at den er så stor, når det kun er to klassetrin. Senere i livet betyder to år jo ingenting. Hvis du virkelig godt kan lide ham, synes jeg bare, at du skal “gå efter ham”, som du skriver.

Held og lykke med det :-)

Isabel

2014-09-19T20:23:08 1
Mariane
Hej Emma,

Go for it. Der er ikke alder på kærlighed. Bare vent med at gå i seng med ham til, han også er fyldt 15. Du kan måske risikere din veninde bliver lidt små sur, hvis du får fat på ham, men mon ikke det går over. 

Knus

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym