Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2019-03-28T05:18:14: 2019-04-01T01:57:36: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i min gifte chef

Indsendt af pige26 år


Kære ungzone

Jeg er næsten lige startet i nyt job og her har jeg den mest charmerende og fantastiske chef.. ja, jeg er faktisk helt vild med ham. Han er super dygtig til sit job og så er jeg faldet helt pladask for ham. Han er lige min type.. Han er dog gift og har 4 børn. I øvrigt har jeg selv en kæreste... men jeg ønsker måske ikke, at det forhold jeg er i nu skal fortsætte. Men hvad kan jeg gøre for at få ham til at ligge mærke til mig????? 

Hvis nu jeg ønskede der skulle være mere mellem os, om det skulle starte med en affære og senere blive noget seriøst ved jeg ikke? Jeg kunne også sagtens nøjes med en affære fordi jeg er så vild med ham..


Please hjælp mig

Hilsen en fortvivltet Mathilde

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-03-30T22:55:03 2
Gustav

Hey Mathilde!

Jeg synes ikke, at du skal prøve at gå efter din chef. Først og fremmest, så har han en familie med børn. Vil du være klar til evt. at være grunden til, at de børns familie må skilles ad?

Derudover så er det også for din skyld, at jeg ikke synes det. Du skriver selv, at du vil være klar til at nøjes med en affære. Er du sikker på, at du er det? Lige nu lyder det måske godt, men hvad med når du er over forelskelsen? Vil du virkelig være ok med, at han tager hjem til sin familie efter han har været sammen med dig? At du er hans lille hemmelighed? Jeg synes, at du har fortjent bedre end det. Du har fortjent en person, som kan være der 100 % for dig og ikke have andre, som du skal dele rampelyset med.

Du skriver, at du også selv er i et forhold, som du ikke er så sikker på mere. Kunne det spille en rolle for, hvorfor du synes din chef er så interessant? Måske du burde se på dit forhold og se ærligt på, om der er ting, som kunne ændres, så du bliver mere tilfreds i det parforhold. Det kan selvfølgelig også være, at din nuværende kæreste ikke er noget for dig mere, men jeg synes ikke, at du burde slutte det på grund af din chef.

Så for at opsummere, så synes jeg ikke, at du skal handle på din forelskelse. Prøv at vær lykkelig for, at du har en chef, som du kommer godt ud af det med, og fokuser i stedet på dit eget forhold. Det synes jeg dels fordi der er andre parter involveret end lige dig og din chef, men også for din egen skyld, da jeg ikke synes, at du skal nøjes med bare at være nogles affære. 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar :-) Al held og lykke herfra!

VH.
Gustav

2019-03-31T17:02:00 1
Sofie

Kære du,

Jeg kan godt forstå, du er fortvivlet, for det er da også noget af et dilemma.

Jeg synes, den er svær, fordi du skriver, du er forelsket. Du skriver dog også, at du næsten lige er startet, og derfor vil jeg som udgangspunkt råde dig til ikke at gøre alvor af dine tanker og følelser, fordi det stadig er ret nyt for dig at være på dit nye arbejde, og dine følelser for din chef lyder ret store taget den korte tid, du har været i jobbet, i betragtning.

Desuden er din chef gift, og han er dermed ikke "ledig", hvorfor jeg ikke synes, du kan være bekendt at indlede noget med ham. Det vil i øvrigt heller ikke være fair over din nuværende kæreste. Du må også huske på, at det slet ikke er sikkert, at din chef ser eller kommer til at se dig på samme måde, med mindre han naturligvis tydeligt har givet udtryk for det eller har sagt det til dig. 

Jeg tror ikke, det er unormalt at synes, at andre mænd kan være charmerende, mens man har en kæreste, og det kan måske forveksles med en forelskelse - jeg ved det ikke. Jeg synes, du skal vente og se tiden an. Måske ændrer dine følelser sig for ham, måske gør de ikke. Om ikke andet kan du ikke gøre noget, mens han er i et forhold, hvilket du selvfølgelig heller ikke selv kan, mens du er i et forhold.

Jeg håber, du finder ud af det.

Kærlige hilsner, 

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

KAN IKKE VIL IKKE

Jeg er åbenbart blevet forelsket i en dreng men indeni hader jeg han lidt. Det er måske lidt hård...

Overtænker

Hej, hvor skal jeg starte…. Jeg skriver med en dreng som er super sød (har fælles venner med ham...

HJÆLP!

Kære brevkasse.Jeg er “vild” med en dreng fra min klasse men Inden i så hader jeg ham LIDT!Jeg...

Hvordan for man en dreng til at kunne lide en?

Jeg er lige skiftet skole og er den nye pige, og der er den her dreng der bare er død lækker. Jeg ...

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym