Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2019-04-24T19:01:55: 2019-04-30T20:43:03: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad gør jeg!?

Indsendt af dreng22 år


Hej brevkasse.

Jeg har mødt en sød dame som jeg har set et par gange i anledning af min vens fester. Skriver også lidt med hende ved siden af, men nu har jeg en mistanke om at hun har følelser for mig, er ikke sikker på om det er mig. Ved at hun er ked af det fordi hun ikke ved om den fyr(måske mig) har følelser for hende. Hvad gør jeg brevkasse?

dreng
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-04-30T10:32:09 1
Sofie

Hej med dig,

På baggrund af din besked har jeg lidt svært ved at tyde, om du tror, hun har følelser for dig eller en anden fyr.

Hvis du tror, hun har følelser for dig, og du også har følelser for hende, synes jeg, du skal fortælle hende, hvad du føler for hende. Det vil hun sikkert blive rigtig glad for at vide :-) 

Hvis du tror, hun har følelser for en anden, tror jeg ikke, du kan gøre så meget, da pigens følelser for en anden jo ikke involverer dig.

Held og lykke med det :-)

Mange hilsner,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym