Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2019-04-27T07:41:47: 2019-05-02T23:11:12: 2

Brevkassespørgsmål

Kan hun lide mig

Indsendt af dreng18 år


Hej ungzone


Jeg er en dreng på 18 år som blev single for 2 måderne siden og har fået følelser for en ny pige..

vi har skrevet rigtig meget sammen om alt, men hun er meget usikker på sig selv hvilket gør det svært for mig og vide om hun føler det sammen, hun har skrevet at hun synes jeg er meget sød og at hun elsker at skrive og snakke med mig, sidst vi var sammen kiggede hun mig meget i øjne hvilke hun ikke normalt gør.

Vi skal være sammen næste uge og mit spørgsmål er om hun kan lide mig, min mor og far ved godt hun er en fra mit arbejde men de ved ikke jeg har været sammen med hende ellers burde jeg sige det til mine forældre at jeg skal mødes med hende?

dreng
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-04-29T16:21:30 1
Sofie

Hej med dig,

På baggrund af dit spørgsmål er det svært for mig at svare på, om hun kan lide dig, men jeg tænker da, at hun har vist en interesse i dig, siden hun skriver, at hun synes, du er meget sød, og hun elsker at skrive med dig.

Mit råd til dig er, at jeg synes, du skal fortælle hende, hvilke følelser du har for hende. Det kan måske gøre det nemmere for hende at fortælle dig, hvilke tanker hun gør sig omkring dig.

I forhold til dine forældre, synes jeg ikke, du behøver at fortælle dem mere, end du har lyst til. Hvis du har, kan du godt fortælle dem det, men de behøver ikke vide alt ;)

Held og lykke med det!

Kærlige hilsner, 

Sofie

2019-05-01T23:44:34 2
Simone

Hej du!

Kærlighed kan være rigtig svært, hvis man er usikker på sig selv, men ud fra det du skriver lyder det som om I er på vej i den rigtige retning. Jeg kan godt forstå at du savner en validering af hvorvidt dine følelser er gensidige og jeg tror bestemt at den bedste løsning er at du skal gøre hende så tryg i dit selskab som muligt! Bliv ved med at give udtryk for dine følelser, da dette måske vil hjælpe hende til at turde åbne sig mere op for dig, hvis hun ved at du synes godt om hende. 

Hvorvidt du skal fortælle dine forældre at I skal ses eller ej, er i den grad op til dig selv! Du har ikke nogen forpligtelse overfor dem angående at skulle fortælle dem at du skal ses med en pige, men hvis du har lyst til at inddrage dem i dine planer, så tror jeg da blot at de vil synes det er hyggeligt og glæde sig på dine vegne :-) Men du behøver slet ikke fortælle dem noget, hvis du ikke har lyst endnu - så kan du altid fortælle dem det, hvis det bliver til mere mellem jer en dag!

Jeg håber det bedste for dig!

Knus fra Simone

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym