Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3940 spørgsmål og givet 6528 svar de sidste 13 år
2019-05-03T02:47:15: 2019-05-06T14:10:59: 1

Brevkassespørgsmål

Ved ikk hvad jeg skal gøre..!!

Indsendt af pige13 år


hej jeg er en pige på 13 og ved ikk hvad jeg skal gøre.! Jeg her fucket alt op! En pige fra min klasse har fået en kæreste og ham hun er blevet kærester med er den dreng jeg er kunne lide siden jeg gik i 2 klasse..!! Jeg er fyldt med vrede og tristhed jeg føler mig tom. Og det har fået mig til ikk lige at føle det bedste i verden. Jeg har derfor skåret i mig selv 4 gange 3 gange med kniv/lommekniv og 1 gang med et stykke glas..!!

Jeg ved ikk hvad jeg skal gøre. I starten var jeg den eneste der vidste det men så kom jeg til at sige det til en og så blev det til flere men jeg håber der er nogen derude der kan hjælpe mig for ved erligtalt ikk hvad jeg skal gøre mere..!!!!

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-05-04T22:23:24 2
Michelle

Hej med dig. 

Først vil jeg lige sige at det er så sejt af dig, at du skriver her ind til os! 

Det lyder til at du har det virkelig hårdt lige nu og det er jeg ked af at hører. Det er aldrig nemt med de følelser, de kan være alt overskyggende. Jeg synes det er flot at du har fortalt det til nogen at du har skåret i dig selv, for jeg ved hvor svært og grænse overskridende det kan være. Jeg kan ikke helt tyde det, men jeg gætter på at det er nogle af dine venner du har sagt det til? Det er helt klart en start, men jeg synes at du skal sige det til en voksen du stoler på. Om det er dine forældre, en lærer, eller en anden voksen du føler dig tryk ved, er helt op til dig selv. Det er aldrig en god ide at skære i sig selv, men jeg forstår godt hvorfor du har gjort det. Lige nu virker alt rigtig svært og overvældende og du har måske også ondt inden i og derfor kan det at skære i sig selv virke lindrende. Det betyder dog absolut ikke at det er en god ide! Du skal havde fundet nogen, du kan snakke med om hvordan du har det. Derfor opfordrer jeg dig på det kraftigste at kontakte en voksen, så de kan hjælpe dig med at finde nogen der kan hjælpe dig. Du skal vide at der ikke er noget forkert eller galt med dig. Men nogle gange er livet bare svært og så har man brug for hjælp til at komme igennem den svære periode. For det er det det er, en periode og med den rette hjælp så skal du nok komme igennem den. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar og du er mere en velkommen til at skrive her ind igen, hvis du har lyst eller brug for det. 

De bedste hilsner
Michelle 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym