Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3483 spørgsmål og givet 6003 svar de sidste 12 år
2019-05-18T15:37:30: 2019-05-23T00:00:05: 1

Brevkassespørgsmål

Tempo

Indsendt af pige15 år


Jeg har mødt en fyr som er som sendt fra himlen. Han er det sødeste og mest charmerende menneske jeg nogensinde har mødt, og vi er ligeså stille begyndt at starte en flirt op. Vi har været sammen alene op til flere gange, og forleden var vi hjemme hos mig for første gang. Jeg har aldrig puttet, kysset eller haft nogen yderligere interesse i drenge førhen. Nok mest fordi jeg aldrig rigtig har følt mig klar til den slags, jeg er meget følsom og tænker utroligt meget over alting. Og nu er han så trådt ind i mit liv har sat mig på prøve på alle mine udebaner. Jeg elsker hvor naturligt det føles at ligge tæt med ham, men jeg føler sommetider at jeg bliver kvalt. Ikke bogstaveligt talt, men jeg føler at der sker alt for mange ting på virkelig kort tid. Vi har ikke kendt hinanden i længere end ca. 1 1/2 måned. Og jeg er bange for at det bliver for omklamrende.  Jeg kan mærke på ham at han har lyst til at kysse mig når vi ligger tæt, men jeg er så bange for at gøre et eller andet forkert. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg kan gøre, for jeg føler at det er mig der er noget galt med. 

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-05-22T11:00:16 2
Gustav

Hey du!

Dejligt, at du har fundet en fyr, som du er glad for, men det lyder også som mange tanker, som du har kørende i hovedet.

Først og fremmest, så er der ikke noget galt med dig. Personligt kan jeg selv genkende den følelse af at blive "kvalt", når jeg har mødt en sød person. Hos mig kommer den, når jeg tænker for meget over de mindste ting og glemmer at være til stede i det, som jeg er i. Ud fra dit brev, så lyder det lidt til, at du måske også er den type, som jeg er. Fx skriver du, at du kan mærke, at han gerne vil kysse dig, når i ligger sammen. Det er tanker, der fylder, i stedet for bare at nyde det i laver og hinandens selskab. Hvis han vil kysse dig, så vil han spørge, om han må. Det samme, når du skriver, at du er bange for at gøre noget forkert. Det stadie, som I er i, handler om, at i skal finde hinanden og lære hinanden at kende. Lære hvad den anden kan lide, hvad den anden ikke kan lide osv. Så der er ingen, der kan forvente, at du skal gøre alt rigtigt.

Du skriver også, at du føler, at der sker meget på kort tid. Det er jo helt fair, og det er forskelligt, hvor lang tid vi har brug for. Det vigtigste er, at du synes, at det føles rigtigt og er ærlig overfor ham, så han ikke tror, at det er ham, som der er noget galt med.

For at opsummere, så tror jeg, at det handler om, at du skal prøve at lægge tankerne væk og bare være til stede. Lad mavefornemmelsen bestemme og handel efter den. Derudover så vær ærlig overfor ham, hvis du synes det går for stærkt, for langsomt, hvis han gør noget, som du kan lide eller ikke kan lide.

Håber du kan bruge mit svar :) al held og lykke herfra!

VH.

Gustav

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

2 fyre

Hej Jeg har seriøst brug for et råd, jeg kender de her 2 drenge, som begge to gerne vil have ...

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

Hun siger hun har brug for tid pga. sin ex.

Hej Brevkasse jeg er en forvirret dreng på 18 år.her for en uge siden skulle jeg i byen med nogle ...

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym