Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2019-06-08T19:00:02: 2019-06-13T20:45:25: 2

Brevkassespørgsmål

Er han vild med mig?

Indsendt af pige20 år


Hejsa. Jeg er begyndt at træne og ses med en fyr, som har en kæreste. Forholdet går dog ikke særlig godt, og han har udtalt, at det begrænser ham og skaber mere sorg end glæde. Han har før sagt til vores fælles veninde, at han ville tage mig, når han fik sluttet det med kæresten, og generelt udelukkende talt positivt om mig til hende. Når vi er sammen, synes jeg, at han flirter meget, idet han rører mig, spørger om jeg kommer i byen og vil sove sammen samt nusser mig på benet når vi har ligget sammen. 

Vi har efterfølgende snakket lidt om det, hvortil han har sagt, at han måske bare er flirtende som person, og at han har flyvske følelser, der ikke ved, hvad de vil... Jeg er dog meget forvirret omkring, hvad han føler og tænker, idet jeg ikke kan forestille mig, at det ikke betyder noget for ham. Hvad tænker I/du? 
pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-06-11T11:56:59 1
Anne

Hej 

Jeg kan godt forstå, at du er forvirret, da det virker til, at han sender blandede signaler. Ud fra hvad du skriver virker det til, at han er interesseret i dig, men om det er som ven eller mere end det, er svært at sige. Men umiddelbart lyder det ud fra din beskrivelse til, at han er interesseret i dag som mere end en ven. Jeg synes dog, at du bør vente med at ligge op til noget, før han har slået op med sin kæreste. For hvis han bare er flirtende kan det være, at han har sendt forkerte signaler, og så risikerer du at støde enten ham eller hans kæreste. Du kan eventuelt tage en snak med ham, hvor du fortæller, hvad du fornemmer af signaler og hvad du har hørt, han har sagt til din veninde. Så kan det være, at han kan forklare, hvad han føler - både overfor dig og sin kæreste

Mvh Anne

2019-06-11T13:12:58 2
Gustav

Hey du!

Jeg må starte med at skrive, at jeg selvfølgelig har svært ved at vurdere, hvad han tænker/føler, når jeg ikke kender ham eller hans side af historien. Men når jeg læser dit brev, så er der noget, der skærer lidt i mine ører.

Det første er, at han ikke har fået taget sig sammen til at slå op med hans kæreste. Hvis det er så forfærdeligt et forhold, som han er i, hvorfor har han så ikke fået sluttet det endnu? Det er for mig lidt et advarselssignal, at der ligesom ikke rigtigt sker noget.
Det andet er, at han beskriver sig selv som værende en flirtende person med "flyvske følelser, der ikke ved, hvad de vil". Jeg er måske lidt hård nu, men i mine ører lyder det lidt som en vattet forklaring. Det er rigtigt, at der er nogle, der i deres kropssprog og væremåde kommer til at fremstå flirtende, uden at det måske var deres hensigt. Men at kalde sig selv en flirtende person lyder som en undskyldning for, at så kan man ikke ændre på det. Det er bare sådan man er, og derfor må man godt bare fortsætte. Lidt det samme med de der flyvske følelser. Han kommer til at fremstå som om, at det er udenfor hans evner at kunne gøre noget ved det her.

Så for at opsummere, så lyder han som en person, der enten er træt af sin kæreste, men har ikke modet til faktisk at gøre noget ved det, eller også er han lidt af en flirt, der kommer med vattede undskyldninger i forsøget på at retfærdiggøre hans handlinger.

Det er dog vigtigt for mig at understrege, at jeg kan tage fejl. Det er bare det billede, som jeg får af ham baseret på dit brev.

Men jeg vil derfor stadig råde dig til at mærke efter igen om, hvorvidt du virkelig gerne vil have ham, eller om i ikke bare burde holde det på en platonisk og venskabeligt relation. Og hvis du vil have ham, så må du sætte nogle krav til ham, så der kommer noget udvikling.

Jeg håber, at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra!

VH.
Gustav

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

Forelsket i en niende klasse

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år og går i 8 klasse. Er forelsket i en af 9 klasser...

Kan han mon lide mig

Hej brevkasseJeg er en pige på tretten år, og er vild med en der er et år ældre end mig. Jeg har...

Glemmer ham aldrig

Hej ungzone Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har vær...

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig go...

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym