Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2019-06-12T03:24:29: 2019-06-16T20:17:10: 1

Brevkassespørgsmål

Drenge

Indsendt af pige13 år


Kære ungzone jeg kan rigtig godt lide jeres side men jeg har et drenge problem der er lige started en dreng i min parallel klasse som er MEGA hot og han smiler til mig hver gang jeg går forbi men jeg er den lave lille generte pige og tør ikke rigtig sige så meget til ham og der er en masse piger fra hans klasse der har nærmest ikke noget tøj på når de er i svømmehallen med ham og de flirter med ham så meget at jeg syntes det er klamt hvad skal jeg gøre hvis jeg gerne vil være hans flirt/kæreste ?

Vh N

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-06-16T20:24:39 2
Benedicte

Hej N,
Det lyder som om, at du har fået dig et lille crush og det i sig selv er jo dejligt. Når det så er sagt, kan det altid være svært lige at finde ud af, hvad man skal gøre. Til at starte med er det jo fantastisk, at han smiler til dig, når I går forbi hinanden. Derfra er der ikke ret meget andet at gøre, end at prøve at snakke med ham. Du kan måske finde en lejlighed til at snakke med ham, som fx hvis I står ved bussen, er samme sted i frikvarteret eller er til et fælles arrangement? Det er jo ikke sikkert, at han godt kan lide de piger, som du nævner, og jeg synes bestemt, at det er forsøget værd. Det bedste du kan gøre, er at være dig selv og prøve at snakke med ham. Måske finde noget internt, som en film I begge har set, et spil eller en fritidsaktivitet? Det kan godt være grænseoverskridende, at skulle snakke med ham, for hvad hvis han ikke kan lide dig? Sandheden er dog, at du ikke ved det, før du prøver! Det er jo allerede et godt tegn, at han smiler til dig, så giv det et skud.

Jeg håber, at du finder ud af det, og du er jo altid velkommen til at skrive igen, når du har prøvet at snakke med ham. Så kan vi finde ud af næste skridt sammen ;)

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym