Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2019-06-15T22:34:04: 2019-06-23T11:00:58: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre

Indsendt af dreng24 år


Hej brevkasse... Jeg er meget forelsket i en pige og er for flov til at sige det til hende og hun har en kæreste men det går ikke så godt imellem dem.. Hvad skal jeg gøre..
dreng
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-06-16T20:49:46 2
Benedicte

Hej du, 

Jeg kan godt forstå, at du har lyst til at fortælle hende, at du er forelsket i hende. Personligt synes jeg ikke, at man kan tillade sig at fortælle hende det, når hun har en kæreste. Det kan godt være, at det ikke går så godt imellem dem, men det burde man ikke blande sig i. Det bedste er, at du afventer og lader dem løse deres problemer sammen. Hvis det ikke går så godt, kan det jo derimod være, at de ikke er rigtige for hinanden, og du dermed kan fortælle hende om dine følelser, hvis de slår op. Hvis hun også gerne vil være sammen med dig, er det nok bedst, at hun vælger at slå op med ham, før hun kender til dine følelser, så hun ikke vælger ham fra på grund fa det. Til tider kan tingene gå dårligt i et forhold, men det er ikke altid grund til, at man skal slå op. Hvis der er "en anden fyr", kan det dog virke som en nem udvej, hvilket jeg tænker, at du ikke ønsker at være. Måske skal du istedet for tage lidt afstand, så du ikke behøver at se dem sammen og tænke så meget på hende? Det kan være, at det hjælper på situationen at få lidt luft. 

Tak for dit spørgsmål, og jeg håber, at du finder ud af noget.

- Benedicte

2019-06-17T01:10:54 1
Zhino

Hej med dig,

Jeg tænker, at det er en god idé at begynde at skrive til hende, hvis ikke du allerede gør det. Med tiden kan det jo være, at I udvikler et enormt godt venskab, så det måske bliver nemmere for dig at udtrykke, hvad du føler for hende. Så jeg tænker, at det bedste du kan gør er at tage det i et roligt tempo, således at du føler dig komfortabel med at dele det med hende. På den måde giver du hende også plads til at finde ud af, hvad hun vil stille op med sit nuværende forhold, hvilket ligeledes kan være en oplagt mulighed for dig, da du kan være der for hende, skulle hun have brug for det.

Venligste hilsner
Zhino 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym