Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2019-06-18T14:52:27: 2019-06-29T11:11:54: 2

Brevkassespørgsmål

Bedsteveninde

Indsendt af pige13 år


Hej... 

jeg har en bedsteveninde, hendes fætter er rigtig sød, vi smiler altid og han sagde til hans ven at han kunne lide mig... jeg kan også lide ham, men min veninde håber ikke at vi bliver kærester????

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2019-06-24T13:49:25 2
Tia

Hej med dig,

Åh hvor dejligt at høre, at både du og drengen kan lide hinanden - det er altid rart, når ens følelser er gengældt. Med hensyn til din veninde er det da godt nok lidt ærgerligt, at hun siger sådan.

Har du prøvet at spørge din veninde, hvorfor hun håber, at I ikke bliver kærester? Hvis du fortæller hende, hvordan du rent faktisk føler, så kan det være, hun bliver glad på dine vegne? Du kan også prøve at se det fra din venindes side: Hvis nu at det var din veninde som synes, at din fætter var sød. Hvordan ville du have det med det? Ville du kunne gå med til det?

Jeg tror, at din veninde har sagt, at hun ikke håber, du bliver kærester med hendes fætter fordi, hun er bange for, at hun måske bliver glemt, når i to begynder at være sammen. Måske er hun også bange for, at du bliver såret, hvis du og hendes fætter stopper med at være kærester, eller hvis han sårer dig. Måske prøver din veninde blot at beskytte dig og være en god veninde.

Jeg synes, du skal prøve at snakke med din veninde om det. Spørg hende pænt, hvorfor hun sagde, at i ikke skulle blive kærester. Der er nok en god grund.

Jeg håber, jeg kunne hjælpe dig med mit svar.

Kærligst Tia

2019-06-25T21:13:37 1
Benedicte

Hej du,

Det er da dejligt at høre, at du kan lide en fyr - det er jo altid en rar følelse. Først og fremmest synes jeg, at du skal spørge din veninde, hvorfor hun ikke håber, at I bliver kærester. Hvis det eksempelvis er fordi, at hun er bange for at miste dig, kan du jo berolige hende og forklare, at det gør hun ikke. Mon ikke, at I så kan snakke det ud? Hvis hun stadig ikke vil have det, kan du jo fortælle hende, at det betyder meget for dig, at du har hendes accept og gå videre derfra. Sidst men ikke mindst, er det jo dit eget valg, og hvis det virkelig er noget du vil, synes jeg, at du skal gøre det. Det er vigtigt at respektere din veninde og hendes ønske, men hun mp også respektere, at du godt kan lide hendes fætter og gerne vil være sammen med ham.

Jeg håber, at du finder ud af noget!

- Benedicte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym